Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Θερμά πετρώματα
Συγγραφέας:   Denise Ryan


Offer
Τα βιβλία αυτά δημιουργήθηκαν για παιδιά που αναγνωρίζουν γνωστές λέξεις με ευκολία, αναπτύσσουν ένα εύρος λεξιλογικών δεξιοτήτων. Μέσα σ΄ αυτά θα βρείτε διάφορους απλούς τύπους προτάσεων, πολλά γνώριμα αντικείμενα κι ενέργειες καθώς και εικονογράφηση ως υποστηρικτικό υλικό. Σ΄ αυτό το επίπεδο, εισάγεται επίσης ένα πιο εξειδικευμένο λεξιλόγιο.

- Ξεφυλλίστε μαζί το βιβλίο. Συζητήστε για τον τίτλο, τις εικόνες, τις λεζάντες και τις επικεφαλίδες του.
- Ρωτήστε: "Τι νομίζεις ότι πραγματεύεται το βιβλίο;" και "Από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;"
- Διαβάστε το βιβλίο δυνατά, δείχνοντας κατ΄ επιλογή κάποιες λέξεις και εικόνες. Ίσως θελήσετε να δώσετε έμφαση και στις λεζάντες. Έπειτα, ζητήστε από το παιδί σας να βρει τις αγαπημένες του σελίδες, και διαβάστε τις μαζί.
- Ρωτήστε το παιδί σας ποιες ήταν οι αγαπημένες του λέξεις και βρείτε τις μαζί. Δείξτε του τις λέξεις καθώς τις διαβάζετε. Συζητήστε για το νόημα κάθε λέξης, και τονίστε του τη λειτουργία του λεξιλογίου για τις άγνωστες λέξεις. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε και το ευρετήριο μαζί. Για παράδειγμα, ρωτήστε, "Σε ποια σελίδα αναφέρεται η Ανταρκτική;" Προτείνετε στο παιδί σας να διαβάσει μόνο του όλο το βιβλίο από μέσα του.
- Ζητήστε από το παιδί σας να σας επαναλάβει ό,τι μπορεί από το βιβλίο που μόλις διαβάσατε, και μετά ρωτήστε, "Τι θέλεις να διαβάσουμε τώρα;" Ενθαρρύνετε το παιδί σας να επιλέξει ένα άλλο βιβλίο και να σας πει ποιο θέμα αφορά. Βεβαιωθείτε ότι διαβάζει προσεκτικά όλο το βιβλίο, καθώς και τη σελίδα των περιεχομένων.


Σημείωση: Κυκλοφορεί και ως set σε κουτί, στην τιμή των 12,80? μαζί με τους τίτλους: "Τα σκυλιά", "Στον βυθό", "Φτερωτά πλάσματα", "Θερμά πετρώματα".

23χ17 εκ., 32 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Μπορώ και Διαβάζω: Πρωταθλητές στο Διάβασμα
Ονομασία υποσειράς: Επίπεδο 2: Μπορώ και Διαβάζω
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
ISBN Set: 960-422-655-Χ
ISBN13 Set: 978-960-422-655-9
Ταξινόμιση DDC: 899.91 (Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα)
Άλλα πρόσωπα: Αγγελική Χαρίσκου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-422-635-1
ISBN (10ψήφιο): 960-422-635-5
Βάρος: 0.119 κιλά
Εκδότης: Άγκυρα
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
2.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

1.38
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.