Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου

Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου

Philip Van Munching

Bernie Katz

Κάθε σοβαρή σχέση περνά από δύσκολα στάδια. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σ΄ εκείνες που ανθούν και σ΄ αυτές που βαλτώνουν ή χρεοκοπούν;

Ο Φίλιπ βαν Μάντσινγκ και ο Μπέρνι Κατζ αποκαλύπτουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψετε πού θα οδηγηθεί η δική σας σχέση είναι ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν. Αρκετά πίσω στο παρελθόν. Το βιβλίο Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις ακόμα και για τις πιο περίπλοκες απορίες συναισθηματικού χαρακτήρα, σ΄ ένα μέρος που δε φαντάζεστε: στον καθρέφτη. Είτε δημιουργήσατε μια νέα σχέση είτε είστε παντρεμένοι εδώ και χρόνια, μέσω αυτού του βιβλίου θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην αισθηματική σας ζωή η συμπεριφορά των γονιών σας απέναντί σας, επηρεάζοντας τις επιλογές σας, καθώς και τα πρότυπα συμπεριφοράς που ακολουθείτε, ενώ θα μπορέσετε να περιορίσετε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σας, ώστε να επιστρέψετε στις καλές, συναισθηματικά εποχές.

Με το Τεστ Αντοχής της σχέσης θ΄ απαντήσετε στα ερωτήματα:
- Γιατί με ελκύει ο άλλος τόσο πολύ στην αρχή μιας σχέσης;
- Γιατί δε διαρκούν αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που ανέπτυξα αρχικά για τον αγαπημένο μου;
- Γιατί ο σύντροφός μου με εκνευρίζει τόσο πολύ... και φαίνεται τόσο εκνευρισμένος μαζί μου;
- Γιατί τσακωνόμαστε ξανά και ξανά για τα πιο ανόητα πράγματα;

Ο Μάντσινγκ και ο Κατζ θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε και να βελτιώσετε οποιοδήποτε αισθηματική σας σχέση προσεγγίζοντας ένα κατά τα άλλα σοβαρό θέμα με χιούμορ και σπιρτάδα.

Κατερίνα Παππά

Κατερίνα Παππά (Μεταφραστής)


Philip Van Munching

Philip Van Munching (Συγγραφέας)

O Φίλιπ Βαν Μάντσινγκ είναι το έβδομο από τα οκτώ παιδιά της οικογένειάς του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Northwestern και είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων, τρία από τα οποία έχουν γίνει μπεστ σέλερ στις Η.Π.Α. Αναφορές στα βιβλία του έχουν γίνει σε διάφορα άρθρα των εφημερίδων New York Times και της Chicago Tribune, ενώ έως το 2006 διατηρούσε στήλη στο περιοδικό Brandweek. Ζει με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους στη Νέα Υόρκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Bernie Katz

Bernie Katz (Συγγραφέας)

O δρ. Μπέρνι Κατζ είναι καθηγητής ψυχολογίας στο Nassau Community College και διατηρεί ιατρείο στο Λόγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου συμβουλεύει ζευγάρια και ασθενείς. Στο παρελθόν συμπαρουσίαζε μια ζωντανή εκπομπή σε καλωδιακό αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο. Ζει με τη σύζυγό του στο Πλέινβιου της Νέας Υόρκης, καθώς και στο Φοίνιξ της Αριζόνα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
349
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.534 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση