Το σταυροδρόμι
zoom in
14.20€ -27% 10.37€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602192108

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Καλέντης

Το Σταυρδρόμι είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, ψυχών, πολιτισμών· συμφερόντων και αγώνων. Αλλά και χώρος όπου λαμβάνονται βαριές αποφάσεις για τη φιλία, την τιμή, τον έρωτα.

Οι ήρωες στο σπονδυλωτό μυθιστόρημα αγωνίζονται στην Μακεδονική Γη ενάντια σε πολιτικές σκοπιμότητες και τη διαφθορά.
Με αφορμή τον πόθο μιας γυναίκας να γνωρίσει τη μητρότητα, ξεδιπλώνονται οι προσπάθειες για να διατηρηθεί ο Φυσικός πλούτος, ο Πολιτισμός, η παγκόσμια Κληρονομιά.

Έμιλυ Κωνσταντοπούλου (Υπεύθυνος Σειράς)


Βασίλης Σεβδαλής

Βασίλης Σεβδαλής (Συγγραφέας)

Ο Βασίλης Σεβδαλής γεννημένος στην Ιερισσό, που είναι η αδιάσπαστη συνέχεια της Ακάνθου, πόλη ιδρυμένη από τους Ανδρείους το 650 π.Χ., είναι γνήσιο τέκνο της Μακεδονικής Γης. Την κουβαλάει μέσα του και την προβάλλει στα βιβλία του. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο της γενέτειράς του, σε Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης, και κατόπιν σε Γερμανικά Πανεπιστήμια. Στη συνέχεια εργάστηκε σε όλες σχεδόν τις ηπείρους του μικρού μας πλανήτη. Γνώρισε πολλούς λαούς και πολιτισμούς. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία ως στέλεχος και διοικητής μεγάλων εταιρειών, αφιερώθηκε στη μελέτη και συγγραφή βιβλίων. Μυθιστορήματα του ιδίου: "Ο θησαυρός της Ακάνθου" (1996), "Η αποπομπή του Οδυσσέα" (1999), "Ταξίδι στην Ικαρία" (2004), "Το σταυροδρόμι" (2008).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
157
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.253 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση