Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Συστημική θεωρία και πρακτική
(Από τη συστημική θεώρηση του κοινωνικού κόσμου στη συστημικο-δυναμική του αναπαράσταση)

Offer
Το μοναδικό αυτό εγχειρίδιο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, με τους περισσότερους από τους συγγραφείς του να αποτελούν μέλη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Συστημικής Δυναμικής.

Το βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη ματιά στο πεδίο της συστημικής δυναμικής, με ιδιαίτερη εστίαση στην εφαρμογή της στην ελληνική πραγματικότητα.

Στα τρία πρώτα κεφάλαια προσεγγίζονται οι θεωρητικές πτυχές της συστημικής επιστήμης και στα υπόλοιπα οκτώ εξετάζεται η πρακτική της συστημικής δυναμικής μέσω συγκεκριμένων περιπτώσεων εφαρμογών.

24χ17 εκ., 264 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.7 (Πληροφοριακά συστήματα)
Άλλα πρόσωπα: Αριστοτέλης Β. Αλεξόπουλος (Επιμελητής) , Εμμανουήλ Δ. Αδαμίδης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-461-165-2
ISBN (10ψήφιο): 960-461-165-8
Βάρος: 0.515 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
21.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Εμμανουήλ Αδαμίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διδάξει μαθήματα διοίκησης της παραγωγής, συστημικής και στρατηγικής επιχειρήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στην Πολυτεχνική Σχολή της Λοζάννης. Διετέλεσε στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών οργανώσεων, εργασίες του δε έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Ο Αριστοτέλης Β. Αλεξόπουλος είναι επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Ιωάννης Ι. Κεκές είναι επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα επιστημονικά - ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση της γνώσης στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον, μέσα από τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της συστηματικής-κυβερνητικής προσέγγισης. Ασχολείται ακόμη με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στο χώρο του σχολείου καθώς και με την εφαρμογή της ενεργού έρευνας (action research) στο πλαίσιο της εκπαίδευσης.

Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.