Ιστορίες του Κθούλου
zoom in
12.11€ -10% 10.90€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606732126

  • Κατηγορίες:

    Κόμιξ | Graphic Novels , Χόμπι

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Jemma Press

Δώδεκα σκοτεινές ιστορίες από τον τρομακτικό κόσμο του H.P. Lovecraft. Μπορεί η μουσική να σταματήσει τον ερχομό του Κθούλου; Μπορείτε να ακούσετε το κάλεσμά του; Υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε από την έλξη της παράνοιας; Αυτά κι άλλα πολλά ερωτήματα, σχετικά με τον Κθούλου και την μυθολογία του, βρίσκουν απαντήσεις σ΄ αυτή την συλλογή που κρατάτε στα χέρια σας.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Hans Rodionoff

Hans Rodionoff (Συγγραφέας)

O Hans Rodionoff σε τρυφερή ηλικία ανακάλυψε ένα αντίγραφο του βιβλίου "Νεκρονομικόν" και από τότε η ζωή του άλλαξε. Μεγάλωσε στο Ίνσμουθ, όπου μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά του ως ναυαγοσώστης και κάνοντας σερφ στα κύματα του ρήγματος Ντάγκον Πόιντ. Κατά βάθος, όμως, πάντα ήθελε να γίνει δημιουργός κόμικς. Στη διάρκεια των σπουδών του ως εικονογράφος στο Πανεπιστήμιο Μισκατόνικ παρακολούθησε ένα μάθημα εισαγωγής στον κινηματογράφο και ερωτεύτηκε το σελιλόιντ. Από τότε κι έπειτα αφιερώθηκε στη συγγραφή σεναρίων και συνεργάστηκε με δεξιοτέχνες δημιουργούς του τρόμου, όπως οι Τζον Κάρπεντερ και Κλάιβ Μπάρκερ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Keith Giffen (Συγγραφέας)

O Keith Giffen ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των κόμικς πριν είκοσι πέντε χρόνια, δουλεύοντας με το συγγραφέα Paul Levitz και εκτινάσσοντας στα ύψη τη δημοτικότητα και τις πωλήσεις της σειράς της DC Comics "Legion of Super-Heroes". Αργότερα, στη δεκαετία του ΄80, μαζί με το συγγραφέα J. M. DeMatteis έδωσε νέα πνοή στο "Justice League of America", μετατρέποντάς το σε ακόμη ένα μπεστ-σέλερ της DC. Στη δεκαετία του ΄90 συνεργάστηκε με το συγγραφέα Roger Slifer στο "Lodo", δημιουργώντας έναν από τους πιο επιτυχημένους πρωτότυπους χαρακτήρες κόμικς της τελευταίας τριακονταετίας. Αυτό τον καιρό εργάζεται πάνω στα "Reign of the Zodiac" και "Lobo Unbound". Ζει στο Νιου Τζέρσεϊ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael Alan Nelson (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

James Anthony Kuhoric (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Henry Alonso Myers (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christopher E. Long (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Andrew Ritchie (Εικονογράφος)


Filip Sablik (Εικονογράφος)


Lee Carter (Εικονογράφος)


Andy Kuhn (Εικονογράφος)


Mark Badger (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
92
Διαστάσεις:
24χ16
Βάρος:
0.272 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση