Συνέχισε να ονειρεύεσαι
zoom in
Ένα τρυφερό έργο «επενδυμένο» με θετική αύρα που χαρίζει στον αναγνώστη εκείνο το «κλικ» που περιμένει. Ο Διαμαντής Απέργης, ένα αγόρι ευαίσθητο, με πείσμα και αγάπη για τη ζωή, που έχει όμως κινητικές και μαθησιακές δυσκολίες. Η Μυρτώ Παντελίδου Κοινωνική Λειτουργός - Παιδαγωγός, μια γυναίκα δυναμική, σπουδαία, με συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά. Δυο άνθρωποι που η μοίρα τους έφερε κοντά και συνεργάσθηκαν αρμονικά για περισσότερα από δεκαέξι χρόνια ακολουθώντας πορεία δύσκολη με άγνωστο προορισμό, θα καταφέρουν άραγε να φτάσουν σ΄ αυτό που ονειρεύονται; Ένα βιωματικό πόνημα με γεύση από νοσταλγία του άπιαστου, ρομαντική διάθεση γι΄ αυτά που δεν ήρθαν αλλά θαρθούν, πίστη στις αξίες που στις μέρες μας παρουσιάζουν εκπτώσεις. Ένα βιβλίο - κάμπος ζωής και οι ήρωες του, οδοιπόροι που ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους σε κάθε πλάσμα, με την πεποίθηση ότι «κανείς δεν είναι τέλειος».
Ελένη Τέγου

Ελένη Τέγου (Συγγραφέας)

Η Ελένη Τέγου γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς Μικρασιάτες και προσφέρει το κοινωνικό της έργο στην Θεσσαλονίκη μέσα από την λογοτεχνία. Πέρασε τα μεστά χρόνια της ζωής της πλάι σε γονείς και παιδιά με ειδικά χαρίσματα και πάντα με την επίγνωση ότι η χαρά, η αισιοδοξία και η ευτυχία, είναι καταστάσεις του νου. Είναι Κοινωνική Λειτουργός - Παιδαγωγός, με μετεκπαίδευση στην Αμερική πάνω σε προγράμματα οικογενειακής στήριξης, διανθισμένα με την λογοτεχνική της παρουσία. Τιμήθηκε με τον Αργυρό Σταυρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα και ως «γυναίκα δημιουργός» στον Πειραιά. Είναι συνεργάτης Σχολών Γονέων και γυναικείων Ομίλων. Διατηρεί πλούσιο συγγραφικό αρχείο κοινωνικής θεματολογίας. Είναι μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, με ανελλιπή συμμετοχή σε διαγωνισμούς πεζού ή ποιητικού λόγου. Πρόσφατα τιμήθηκε και από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος για την προσφορά της στα γράμματα και τον πολιτισμό. Το βιβλίο «Συνέχισε να ονειρεύεσαι» είναι το τέταρτο συγγραφικό της έργο, μετά το «Ντικ φίλε μου», «Λουκία» και «Γιώργος».
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Δημήτρης Παπαϊωάννου (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποτελεί προσωποποίηση δύναμης και θέλησης, εφ΄ όσον ξεπέρασε πολύπλοκες δυσκολίες μέσα από αγώνα ενάντια στην «εγκεφαλική του περιγεννετική βλάβη» περιορισμένης έκτασης. Από τα 14 του ακολούθησε το δρόμο της λογοτεχνίας, μέσα από ειδικό αρχείο προσωπικών απομνημονευμάτων. Τον διακατέχει δίψα για ανάγνωση πολλών λογοτεχνικών βιβλίων και το 2000 εξέδωσε το δικό του, με τίτλο «Αρμενίζοντας» (συνδυασμός πεζού και ποιητικού λόγου) με τη στήριξη Ειδικής Συνεργάτιδας. Στον Α΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης πήρε Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου Νέου Ποιητή. Διακρίθηκε ως ο πρώτος οικονομικός χορηγός σε παιδιά με Ειδικές Ικανότητες και απέσπασε βραβείο από τον Υπουργό Απασχόλησης και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, όσο και επαίνους από άλλους κριτικούς και τον Ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος μακαριστό κύριο Χριστόδουλο. Είναι «δόκιμο μέλος» της ΄Ενωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος και σήμερα εργάζεται ως δάσκαλος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
138
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.276 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση