Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Παιδαγωγικά: Για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.
Συγγραφέας:   Θουκυδίδης Π. Ιωάννου


Παιδαγωγικά: Για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί άριστο και ιδανικό βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. Αρθρώνεται σε τέσσερα μέρη: Σύγχρονες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις, Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών, Διαγωνίσματα Αξιολόγησης, θέματα του Διαγωνισμού 2007. Στο τέλος παρατίθεται εκτενής βιβλιογραφία.

Η έμφαση επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες: στις Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις (Θεωρία) και στις Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών, με στόχο ο υποψήφιος όχι μόνο να κατανοήσει τα θεωρητικά ζητήματα της Παιδαγωγικής, αλλά και να εξασκήσει τις παιδαγωγικές του ικανότητες, καθώς και να παγιώσει την παιδαγωγική του κατάρτιση. Ο συγγραφέας, έμπειρος παιδαγωγός και βαθμολογητής στους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., εστιάζει την προσοχή των υποψηφίων στα ουσιώδη θέματα της Παιδαγωγικής.

Τόσο οι Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις (θεωρία) όσο και η Μεθοδολογία των Ερωτήσεων έχουν συνδυαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο υποψήφιος να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο Διαγωνισμό και να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη παιδαγωγική συγκρότηση.

Αντικείμενο εξέτασης είναι, μεταξύ άλλων, και οι εκπαιδευτικές καινοτομίες, όπως είναι η Ευέλικτη Ζώνη Καινοτόμων Δράσεων, η Διαθεματικότητα, τα Σχέδια Εργασίας και θέματα που αφορούν την Κοινωνία της Γνώσης και της Πληροφορίας, τη Μουσειοπαιδαγωγική, τις Στρατηγικές Διδασκαλίας κ.ά.

24χ17 εκ., 439 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 370.07 (Παιδαγωγική - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη))
ISBN: 978-960-459-054-4
ISBN (10ψήφιο): 960-459-054-5
Βάρος: 0.842 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
27.52
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

24.49
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Θουκυδίδης Π. Ιωάννου είναι Δρ Ιστορίας - Παιδαγωγός, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων, Διδάσκων Καθηγητής Ιστορίας και Παιδαγωγικής σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, βαθμολογητής στους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π. και συγγραφέας. Διατέλεσε μέλος της ομάδας Σύνταξης Προγραμμάτων Σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, είναι συγγραφέας σχολικών βιβλίων και μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών οργανώσεων. Έλαβε μέρος σε Διεθνή Συνέ-δρια και έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό ιστορικών, φιλολογικών και παιδαγωγικών μελετών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.