Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαθεματικές διεπιστημονικές διδασκαλίες

Διαθεματικές διεπιστημονικές διδασκαλίες
Η εργασία αυτή αφορά στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι ανοιχτοί στα δεδομένα των νέων αναλυτικών προγραμμάτων και των καινοτομιών που προτείνονται για την εκπαίδευση. Με τη θεωρητική προσέγγιση και τα παραδείγματα διαθεματικών-διεπιστημονικών διδασκαλιών επιδιώκεται η κατανόηση των νέων προτάσεων. Υπάρχουν παραδείγματα: α) με κριτήριο τον επιστημονικό κλάδο και επιλογή από τη Θεολογία, την Ιστορία και την Τοπική Ιστορία, β) με κριτήριο το θέμα, ανεξάρτητα από τους επιστημονικούς κλάδους.

23χ15 εκ., 181 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Καινοτομίες στην Εκπαίδευση
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 372 (Εκπαίδευση, Πρωτοβάθμια), 370.07 (Παιδικές δραστηριότητες (Στοιχειώδης εκπαίδευση)), 373 (Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια)
Άλλα πρόσωπα: Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς) , Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς) ,
ISBN: 978-960-467-009-3
ISBN (10ψήφιο): 960-467-009-3
Βάρος: 0.356 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
15.56
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τσαγκαρλή - Διαμάντη, Ευαγγελία
Η Ευαγγελία Τσαγκαρλή - Διαμάντη διδάσκει στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το μάθημα "Ειδική Διδακτική της Χριστιανικής Αγωγής". Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών (Φ.Π.Ψ.) και η ειδίκευση της είναι: θεωρία και πράξη της Διδασκαλίας και της Αξιολόγησης. Το διδακτορικό της έλαβε από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας Αθηνών. Το επιστημονικό και ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται σε θέματα Θεολογίας, Παιδαγωγικής, Διδακτικής και Αξιολόγησης μαθητών και εκπαιδευτικών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.