Παυλίνα
zoom in
15.21€ -27% 11.10€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601417950

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Λιβάνης

Σπέτσες, δεκαετία του `50. Η Παυλίνα μεγαλώνει στο ηλιόλουστο νησί της, έχοντας μόνο τη μάνα της να την αγαπά και να τη φροντίζει. Ο λατρεμένος της πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο στη θάλασσα και η απουσία του είναι γι` αυτή βασανιστική. Έφηβη κοπέλα πια, αγαπά βαθιά τον όμορφο άντρα που μεγάλωσαν μαζί σαν ξαδέλφια. Αγνοεί όμως πολλά μυστικά, που, όταν αρχίζουν πια να αποκαλύπτονται, σαρώνουν την οικογένειά της σαν κύμα απρόβλεπτης γαλανής θάλασσας.

Το μυθιστόρημα "Παυλίνα" θίγει το προσωπικό και συγχρόνως οικουμενικό θέμα της εγκατάλειψης, αλλά και της τυχαίας φύσης των συναντήσεων. Φέρνοντας τους ήρωές του αντιμέτωπους με τη δύναμη της ζωής και τις περιπέτειες της μοίρας, οι οποίες μας κυβερνούν πέρα από το καλό και το κακό, ο συγγραφέας συγκλονίζει με την αλήθεια και τη διορατικότητα της αφήγησής του.

Metin Arditi

Metin Arditi (Συγγραφέας)

Ο Μετίν Αρντιτί γεννήθηκε στην Τουρκία και ζει στη Γενεύη. Το 1988 ιδρύει το Ίδρυμα Αρντιτί, που χορηγεί υποτροφίες σε αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Γενεύης, καθώς και βραβεία συγγραφής σε μαθητές. Επίσης, από το 2000 προεδρεύει του Συμβουλίου του Ιδρύματος της Ορχήστρας της Γαλλόφωνης Ελβετίας. Παράλληλα με την πολιτιστική του δράση, αφοσιώνεται στη συγγραφή μυθιστορημάτων και δοκιμίων. Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του μυθιστόρημα "Mon cher Jean... de la cigale a la fracture sociale". Ακολουθεί μια σειρά βιβλίων που τον διακρίνουν στο χώρο της συγγραφής, και τέλος, το 2006, τιμάται με το Βραβείο "Lipp Suisse" για το πολυσυζητημένο μυθιστόρημα του "La pension Marguerite".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κρίστυ Κουνινιώτη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
269
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση