Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μιχάλης Τζεκάκης
(Ο οραματιστής)

Μιχάλης Τζεκάκης
[...] Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει δημοσιεύσεις που αφορούν τη προσωπικότητα του συναδέλφου (Μιχάλη Τζεκάκη), αντιπροσωπευτικές από τη δράση του και τις συνεργασίες του.

Το κύριο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει επιστημονικές βιβλιοθηκονομικές εργασίες, τόσο σε καίρια θέματα της ελληνικής πραγματικότητας, όσο και ευρύτερου διεθνούς, θεωρητικού και πρακτικού ενδιαφέροντος. Συνολικά συγκεντρώθηκαν δεκατρείς επιστημονικές εργασίες που έχουν παραχωρηθεί, ευγενώς, από τους συγγραφείς στην ΕΕΒΕΠ για την παρούσα δημοσίευση. Οι συγγραφείς διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των εργασιών τους. [...]

Ανθή Κατσιρίκου


Σημείωση: Πρόλογος: Χριστίνα Κυριακοπούλου, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων της Πληροφόρησης. Σημείωμα για την επιμέλεια της έκδοσης: Ανθή Κατσιρίκου .

24χ17 εκ., 280 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 020 (Βιβλιοθηκονομία), 021.64 (Βιβλιογραφικές υπηρεσίες), 025.52 (Πληροφόρηση, Υπηρεσίες της)
Άλλα πρόσωπα: Ανθή Ε. Κατσιρίκου (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-89958-0-2
ISBN (10ψήφιο): 960-89958-0-9
Βάρος: 0.473 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
20.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.15
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Πέτρος Α. Κωσταγιόλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Είναι διδάκτορας διοίκησης παραγωγής του Πανεπιστημίου του Birmingham. Είναι λέκτορας στο γνωστικό αντικείμενο της οργάνωσης και διοίκησης υπηρεσιών πληροφόρησης στο τμήμα Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Διδάσκει από το 2003 στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ως Συνεργαζόμενο Επιστημονικό Προσωπικό (ΔΕΠ) στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Διοίκηση Μονάδων Υγείας". Επίσης διδάσκει διοίκηση ολικής ποιότητας από το 2005-2006 στο Διατμηματικό-Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο "Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας" του τμήματος Νοσηλευτικής, Ε.Κ.Π.Α. Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές επιστημονικές εκδόσεις, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά εθνικών και διεθνών συνεδρίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν σε ειδικά ζητήματα οργάνωσης και διοίκησης, στην εφαρμογή διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας, καθώς και σε συστήματα αξιοπιστίας, για τους τομείς των υπηρεσιών υγείας και υπηρεσιών πληροφόρησης.

Ο Μάριος Μπαλατζάρας είναι βιβλιοθηκονόμος MSc στη Βιβλιοθήκη - Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Χριστίνα Μπάνου είναι λέκτορας "Πολιτικής και Εκδοτικής του Βιβλίου" στο Τμήμα Αρχειονομίας - Βιβλιοθηκονομίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της επικεντρώνονται στην εκδοτική και την πολιτική του βιβλίου, στην ιστορία της εκδοτικής βιομηχανίας, στην αισθητική του εντύπου βιβλίου και στην αναγνωστική πολιτική.

Ο Χρήστος Νικολάου είναι πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Γεώργιος Σκρέτας είναι επίκουρος καθηγητής βιβλιοθηκονομίας στο ΑΤΕΙ Αθήνας.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι βιβλιοθηκονόμος στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.