Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ο Ιερός Ιουστίνος
(Ο πρώτος Έλλην χριστιανός, φιλόσοφος και μάρτυς)

Ο Ιερός Ιουστίνος
[...] O Ιουδαϊκός ανταγωνισμός, οι πολιτικοί διωγμοί, η λαϊκή αντιπάθεια, η συντηρητική θρησκευτική μνησικακία και το πάθος, ως και αι αντίζηλοι φιλοσοφίαι προεκάλεσαν την εμφάνισιν της αρχαιοτέρας ομάδος των Χριστιανών Απολογητών εκ των οποίων ο Ιερός Ιουστίνος ήτο ο πλέον αξιόλογος, και του οποίου τα έργα υπήρξαν τα πλέον πλήρη και τυπικά. Ούτω, διαφαίνεται, πρόσφορον, εν συνεχεία, όπως δώσωμεν, πρώτον, εις μίαν επαρκή περιγραφήν, μίαν άποψιν του Ρωμαϊκού κόσμου από τας, πολιτικήν, θρησκευτικήν και φιλοσοφικήν, απόψεις του, καθ΄ όσον δια τούτου εκάστη θα καταστή, περισσότερον κατανοητή, ως θα προχωρήσωμεν εν συνεχεία εις την εξέτασιν της σκέψεως του ιδίου του ιερού Ιουστίνου, φιλοσόφου και μάρτυρος.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

24χ17 εκ., 255 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 209.2 (Χριστιανοί)
ISBN: 978-960-93-0628-7
ISBN (10ψήφιο): 960-93-0628-4
Βάρος: 0.539 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
21.30
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.17
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Επίσκοπος Κατάνης Ιάκωβος (Γεώργιος) Πηλίλης γεννήθηκε στα Μέγαρα Αττικής, και σπούδασε Θεολογία, Φιλοσοφία, Συγκριτική Θρησκειολογία και Βυζαντινή και Εκκλησιαστική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Λονδίνο, στο Fordham University, και Columbia University της Νέας Υόρκης. Μετά από εξαίρετες και λαμπρές σπουδές, του απονεμήθηκε το δίπλωμα "Master of Arts" και το δίπλωμα "Doctor of Philosophy". Υπηρέτησε ως κληρικός την Ελλάδα, την Αγγλία και τη Νέα Υόρκη, και προήχθη σε Επίσκοπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Σήμερα βρίσκεται και υπηρετεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.