Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση παραγωγής
(Ο σχεδιασμός παραγωγικών συστημάτων)
Συγγραφέας:   Κώστας Π. Παππής


Διοίκηση παραγωγής
Ο ορθολογικός σχεδιασμός των παραγωγικών συστημάτων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού των επιχειρήσεων. Με το βιβλίο αυτό επιδιώκεται να παρουσιασθούν σύγχρονες προσεγγίσεις σε ζητήματα όπως η διαδικασία σχεδιασμού προϊόντος, η δυναμικότητα και η θέση εγκατάστασης ενός παραγωγικού συστήματος, ο σχεδιασμός μεθόδων παραγωγής, η δέσμευση σημαντικών πόρων, η απόδοση και η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας παραγωγής.

Οι ραγδαίες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν επηρεάσει την λειτουργία των παραγωγικών συστημάτων. Θεωρήθηκε σκόπιμο στη νέα αυτή και αναθεωρημένη έκδοση να γίνει ειδικότερη αναφορά στο φαινόμενο της παγκόσμιας αλληλεξάρτησης, καθώς και στα ζητήματα της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας. Επίσης, περιλαμβάνονται δύο νέα κεφάλαια: Το πρώτο αναφέρεται στη σχέση σχεδιασμού παραγωγικών συστημάτων και περιβαλλοντολογικής παραμέτρου (οικολογικός σχεδιασμός προϊόντος, αντίστροφη εφοδιαστική κ.λπ.), ενώ το δεύτερο εισαγάγει το θέμα της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της στα παραγωγικά συστήματα.

Το βιβλίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων διοίκησης παραγωγής και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα απαραίτητο βοήθημα για στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της διοίκησης, της παραγωγής και της διαχείρισης πόρων.

24χ17 εκ., 327 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-351-746-7
ISBN (10ψήφιο): 960-351-746-1
Βάρος: 0.638 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
28.53
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.