Sexy
zoom in
5.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604227013

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Άγκυρα

Ήταν μια Πέμπτη του Νοέμβρη, μετά την προπόνηση στο Κολυμβητήριο που συνέβη. Το γεγονός με τον κύριο Τρέισι, τον καθηγητή του Ντάρεν στ΄ αγγλικά. Το γεγονός ήταν το πώς θα το σκεφτόταν ο Ντάρεν, αργότερα. Το γεγονός που ήταν ασαφές και δεν κατονομάζονταν. Το γεγονός που δεν είχε συμβεί, έτσι κι αλλιώς. (Ή μήπως είχε συμβεί;) Ο Ντάρεν Φλιν είχε μια τέλεια ζωή - ως εκείνη τη μέρα του Νοέμβρη. Μετά από αυτή τη μέρα, μετά από αυτό που συνέβη (συνέβη στ΄ αλήθεια;) η ζωή του είναι διαφορετική. Ο Ντάρεν είναι διαφορετικός. Τίποτα δεν είναι όπως ήταν - πριν. Οι φίλοι του, η οικογένειά του, ακόμη κι εκείνοι που υποτίθεται πως έχουν την ευθύνη δεν είναι πια αυτοί που ο Ντάρεν πίστευε πως ήταν. Ποιον μπορεί να εμπιστευτεί, τώρα; Αυτό το συναρπαστικό, αριστοτεχνικά γραμμένο μυθιστόρημα από την αναγνωρισμένη συγγραφέα Τζόις Κάρολ Όουτς ερευνά τα στοιχεία που σπρώχνουν έναν έφηβο να ψάξει την ταυτότητά του σ΄ έναν κόσμο περίπλοκο και απατηλό, και τις απαντήσεις που παίρνει στα πιο απρόσμενα μέρη.
Κώστια Κοντολέων

Κώστια Κοντολέων (Μεταφραστής)

Η Κώστια Κοντολέων είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει μεταφράσει περισσότερα από εκατό βιβλία, μεταξύ των οποίων έργα των: Τζόις Κάρολ Όουτς, Φίλιπ Πούλμαν, Τόμας Σάβατζ, Ρόαλντ Νταλ, Μάρκους Ζούσακ, Ρόμπερτ Κόρμιερ, Πένελοπ Φιτζέραλντ, Ρ. Κ. Νάραγιαν, Μάγια Αγγέλου, Μέλβιν Μπέρτζες κ.ά. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία· ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Κρατικό Βραβείο Μετάφρασης 1992, το Βραβείο Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας 2003 και η διπλή αναγραφή της στον Τιμητικό Πίνακα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ).

Joyce - Carol Oates

Joyce - Carol Oates (Συγγραφέας)

Η Τζόις Κάρολ Όουτς είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και πολύπλευρες Αμερικανίδες συγγραφείς. Γεννήθηκε το 1938, στο Λόκπορτ της Νέας Υόρκης, από φτωχή οικογένεια, και ξεκίνησε να γράφει σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, όταν της χάρισαν την πρώτη της γραφομηχανή. Έχει ασχοληθεί με όλα σχεδόν τα λογοτεχνικά είδη -μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, θέατρο, λογοτεχνική κριτική, δοκίμιο, ακόμα και παιδικό- και είναι πολυγραφότατη. Από το 1968 έως το 1978, δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Γουίνδσορ του Καναδά και τη δημιουργική αυτή δεκαετία εξέδιδε δύο με τρία βιβλία το χρόνο. Σήμερα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον του Νιου Τζέρσι. Εκδίδει με το σύζυγό της, Ρέιμοντ Τζ. Σμιθ, ένα μικρό λογοτεχνικό περιοδικό (The Ontario Review). Είναι πολυβραβευμένη και έχει προταθεί δύο φορές για το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις, καθώς και με το κορυφαίο βραβείο στην Αμερική, το National Book Award.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
222
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.342 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση