Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το management στον αγροτικό τομέα

Το management στον αγροτικό τομέα
Το βιβλίο "Το management στον αγροτικό τομέα" απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές που σπουδάζουν Αγροτική Οικονομία, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, καθώς επίσης και σε κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με τη διαχείριση και τη διοίκηση γεωργικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την άποψη ότι ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα και είναι κατανοητό βοηθάει στη μάθηση, το βιβλίο αυτό δομήθηκε με τον ανάλογο τρόπο. Συγκεκριμένα: Χωρίζεται σε δύο μεγάλες ενότητες. Η μια ενότητα περιλαμβάνει το Γενικό Management, το management δηλαδή των επιχειρήσεων εκτός Αγροτικού Τομέα, και η δεύτερη ενότητα ασχολείται με το management στον Αγροτικό Τομέα.

Ο σκοπός του βιβλίου είναι: οι προπτυχιακοί φοιτητές της Αγροτικής Οικονομίας να εξοικειωθούν με την επιστήμη του management και κυρίως του Αγροτικού και να κατανοήσουν την αναγκαιότητα του στον αγροτικό χώρο. Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, η πρώτη ενότητα -το Γενικό Management- πιστεύω και ελπίζω να αποτελέσει αφορμή και κίνητρο για περαιτέρω ενασχόλησή τους με το αντικείμενο, ανατρέχοντας στην πλούσια βιβλιογραφία. Η δεύτερη ενότητα -το Αγροτικό Management- τους δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσουν να το εισαγάγουν στον Αγροτικό Τομέα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν βαθιά γνώση αυτού.

Η όλη προσπάθεια του βιβλίου, εστιάζεται σε μια διαδικασία δομής της σκέψης, για να είναι σε θέση ο αναγνώστης να ερμηνεύει σωστά πολιτικές και επιχειρηματικές πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στον αγροτικό τομέα. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 242 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.1 (Γεωργία - Οικονομικές απόψεις)
ISBN: 978-960-89818-7-4
ISBN (10ψήφιο): 960-89818-7-5
Βάρος: 0.411 κιλά
Εκδότης: Γράφημα
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
17.04
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.17
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.