Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Φ.Π.Α.
(Ανάλυση, ερμηνεία και πρακτική εφαρμογή)
Συγγραφέας:   Δημήτρης Θ. Γκλεζάκος


Φ.Π.Α.
Περιλαμβάνει ανάλυση και ερμηνεία των διατάξεων του Φ.Π.Α. με παραδείγματα και πρακτικά θέματα εφαρμογής. Περιέχει επίσης ενημερωμένο Κώδικα Φ.Π.Α. μέχρι τον νόμο 3610/07, πίνακες με Α.Υ.Ο. και Ε.Δ.Υ.Ο. και διπλό ευρετήριο (αναλυτικό αλφαβητικό και κατ΄ άρθρο).

Απευθύνεται σε εφοριακούς, λογιστές, οικονομολόγους, φορολογικούς συμβούλους, νομικούς, στελέχη επιχειρήσεων και γενικά σε όλους τους εμπλεκόμενους άμεσα ή έμμεσα με την εφαρμογή του φόρου.

Το βιβλίο περιλαμβάνει:
- Σε κάθε άρθρο Πίνακα με τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις (ΑΥΟ) και Εγκυκλίους (ΕΔΥΟ) που αφορούν τις διατάξεις του άρθρου αυτού.
- Ανάλυση των διατάξεων κάθε άρθρου σε βάθος, όσον αφορά τη σκοπιμότητά τους, πότε και με ποιά διάταξη τροποποιήθηκαν, εάν αποτελούν κοινοτική υποχρέωση κ.λ.π.
- Πραγματική ερμηνεία των διατάξεων κάθε άρθρου και όχι απλή αναγραφή, που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις ΑΥΟ και ΕΔΥΟ. Η ερμηνεία συμπληρώνεται με πρακτικά παραδείγματα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις περιπτώσεις.
- Σε κάθε άρθρο πρακτικά αυτοτελή θέματα που συναντά ο ενδιαφερόμενος στην καθημερινή εφαρμογή του Φ.Π.Α. (περίπου 1800 σε όλο το βιβλίο). Προκειμένου να είναι εύκολη η ανεύρεση τους υπάρχει ειδικό ευρετήριο αυτών σε κάθε άρθρο.
- Σε αρκετά άρθρα (όπως π.χ. 14-παροχή υπηρεσιών, 38-δηλώσεις, 45-μεταχειρ. οχήματα κ.λ.π.) περιλαμβάνονται πρακτικοί Πίνακες μέσω των οποίων ο ενδιαφερόμενος βρίσκει άμεσα απαντήσεις και λύσεις για τη σωστή εφαρμογή του φόρου.

24χ17 εκ., 993 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 343.04 (Φορολογικό δίκαιο), 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-93-0456-6
ISBN (10ψήφιο): 960-93-0456-7
Βάρος: 1.458 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
71.33
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

67.76
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δημήτρης Γκλεζάκος είναι Τμηματάρχης της Διεύθυνσης ΦΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.