Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η επιστήμη των πωλήσεων
(Σχεδιασμός και εφαρμογή για αποτελεσματικές και κερδοφόρες πωλήσεις)
Συγγραφέας:   Κώστας Διακομανώλης


Η επιστήμη των πωλήσεων
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε απαντήσεις και λύσεις στα διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν στο χώρο των πωλήσεων και αποτελούν τροχοπέδη για τον προγραμματισμό, την επικοινωνία, την οργάνωση και την προώθησή τους.

Καταθέτοντας, πέρα από την επιστημονική του γνώση, και την 35ετή επαγγελματική του εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, ο συγγραφέας παρουσιάζει και αναλύει τακτικές οργάνωσης και διοίκησης του εμπορικού τμήματος, εξετάζοντας θέματα όπως την πολιτική διείσδυσης στην αγορά και τη στοχοθεσία των πωλήσεων, το Σύστημα Πελατειακών Σχέσεων, το Marketing Plan, το νεκρό σημείο και το ρόλο του στη βιωσιμότητα και κερδοφορία της επιχείρησης, καθώς και το ρυθμιστικό ρόλο του τμήματος πωλήσεων για την εξέλιξη της επιχείρησης.

Παράλληλα, παρουσιάζεται με εύληπτο τρόπο η εφαρμογή της τακτικής για μια ολοκληρωμένη πώληση, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία της επαφής, τους κανόνες παρουσίασης, την εξασφάλιση της προσοχής του πελάτη, τις ερωτήσεις, τη διαχείριση των αντιρρήσεων και το κλείσιμο της πώλησης.

Απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην ανάπτυξη των εμπορικών τμημάτων και την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων.

24χ17 εκ., 359 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-351-712-2
ISBN (10ψήφιο): 960-351-712-7
Βάρος: 0.687 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.93
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κώστας Διακομανώλης είναι έγγαμος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά με μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση των επιχειρήσεων. Έχει παραστεί σαν εκπαιδευόμενος και σαν εκπαιδευτής σε δεκάδες σεμινάρια Οργάνωσης και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια έχει αφιερώσει πολύ από τον χρόνο του με την εκπαίδευση του προσωπικού και ειδικότερα με την εκπαίδευση των τμημάτων πωλήσεων των εταιρειών που είχε συνεργασία. Μιλάει καλά Αγγλικά. Έχει εργαστεί ως διευθυντής πωλήσεων και Μarketing για 8 έτη στην 3Μ Ηellas, όπως επίσης για 3 χρόνια με την ίδια ιδιότητα στην ΑΛΚΟ Ελλάς ΑΒΕΕ -να σημειωθεί δε, ότι κατά την διάρκεια της θητείας του, η εν λόγω εταιρεία, εισήχθη στο χρηματιστήριο. Έχει συνεργαστεί τα τελευταία 25 χρόνια σαν Οικονομικός Σύμβουλος και Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων, με πολλές και διαφορετικού μεγέθους επιχειρήσεις. Επί σειρά ετών ασχολείται ως Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση του προσωπικού, στο Μarketing και στο Εμπορικό τμήμα, στην αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και ειδικότερα στο σχεδιασμό για τη σωστή και υγιή ανάπτυξη.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.