Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χρηματοοικονομική νοημοσύνη
(Τι πραγματικά φανερώνουν οι αριθμοί)

Offer
Αποκωποιήστε τον κόσμο των χρηματοοικονομικών, μ΄ ένα βιβλίο χωρίς δύσκολη ορολογία.

Η κατανόηση των χρηματοοικονομικών είναι απαραίτητη στα στελέχη επιχειρήσεων για τη λήψη αποφάσεων, την κατανομή των πόρων και τον προϋπολογισμό των δαπανών. Στην πραγματικότητα, όμως, η εφαρμογή και των πιο βασικών χρηματοοικονομικών εργαλείων είναι δύσκολη, ακόμη και για τα στελέχη που διαθέτουν σχετικές γνώσεις.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται οι βασικές χρηματοοικονομικές έννοιες με σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο, βοηθώντας τον αναγνώστη να καταλάβει:
-Τα βασικά στοιχεία των χρηματοοικονομικών καταστάσεων: Αποτελέσματα χρήσης, ισολογισμοί, καταστάσεις ταμειακών ροών.
-Την τέχνη των χρηματοοικονομικών: Πώς γίνεται ο διαχωρισμός των πραγματικών στοιχείων από τις παραδοχές και τις εκτιμήσεις.
- Το μηχανισμό της ανάλυσης: Πώς γίνεται ο υπολογισμός των δεικτών, της απόδοσης των επενδύσεων και του κεφαλαίου κίνησης.
- Τα ταμειακά διαθέσιμα και τα κέρδη: Τις μεταξύ τους διαφορές και γιατί τα ταμειακά διαθέσιμα είναι το πιο «καυτό» μέγεθος για τα διοικητικά συμβούλια και το χρηματιστήριο.
- Τις βασικές χρηματοοικονομικές έννοιες και τη χρηματοοικονομική διαφάνεια που μπορούν να τονώσουν την επίδοση της εταιρείας.


Σημείωση: Πρόλογος: Πέτρος Παπαζαχαρίου.

24χ17 εκ., 303 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business / Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 332 (Χρηματοοικονομική)
Άλλα πρόσωπα: Ελεάννα Αντωνόγλου (Μεταφραστής) , Πέτρος Παπαζαχαρίου (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-218-555-1
ISBN (10ψήφιο): 960-218-555-4
Βάρος: 0.515 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
23.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Karen Berman (PhD) είναι πρόεδρος και συνιδιοκτήτρια της Business Literacy Institute, μιας εταιρείας συμβούλων που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης στα χρηματοοικονομικά. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις για τη συγκρότηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα των χρηματοοικονομικών.

O John Case έχει γράψει πολλά βιβλία για το μάνατζμεντ που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Ο Joe Knight συνιδιοκτήτης του Business Literacy Institute. Εργάζεται ως διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών στη Setpoint Systems και ως κεντρικός εισηγητής του Business Literacy Institute. Ασχολείται με την εκπαίδευση στελεχών στον τομέα των χρηματοοικονομικών σε πολλές επιχειρήσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.