Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός σπουδών 2008
(Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική: Μεταπτυχιακά, επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προγράμματα)

Οδηγός σπουδών 2008
Στην έκδοση αυτή θα βρείτε:
- Τα καλύτερα πανεπιστήμια σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία.
- Όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σχετικές με πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά συστήματα 19 χωρών.
- Μύθους και πραγματικότητες για τις σπουδές και την εκπαιδευτική κατάσταση στη χώρα μας.
- Απόψεις και άρθρα από επαγγελματίες.
- Ανάλυση των μεταπτυχιακών επαγγελματικών τίτλων σπουδών: ACCA, CIA, CFA, CBM, CIPR, DipIFR.
- Γλωσσάριο 350 εκπαιδευτικών όρων.
- Ξένα πανεπιστήμια που αντιπροσωπεύονται με προγράμματα σπουδών στη χώρα μας. Και πολλά ακόμη...

24χ17 εκ., 442 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 371.425 (Επαγγελματικός προσανατολισμός), 378 (Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια), 370.074 (Εκπαίδευση - Οδηγοί)
ISBN: 978-960-89072-0-1
ISBN (10ψήφιο): 960-89072-0-9
Βάρος: 0.875 κιλά
Εκδότης: StudySmart
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κουτσαύτη, Μαρία
Η Μαρία Κουτσαύτη έχει κάνει βασικές σπουδές Ψυχολογίας στην Ελλάδα και μεταπτυχιακά στην Αμερική στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (City University και New School for Social Research), και διεκπεραίωση διατριβής στην Αγγλία, στην Οργανωτική Ψυχολογία - Α. Β. D. (University of London, Birkbeck). Είναι ένα από τα Ιδρυτικά Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (2Ο03-20Ο5). Είναι έγκριτο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και ψηφίζων μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Επιπλέον είναι μέλος σε πολλούς ακόμα επιστημονικούς συλλόγους και εταιρείες συμβουλευτικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού - ΕΛ. Ε ΣΥ. Π., American Counseling Association-ACA, International Association for Educational & Vocational Guidance-IAEVG, Fedora). Με 27ετή πείρα σε θέματα Συμβουλευτικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας είναι Διευθύνουσα του Κέντρου Συμβουλευτικής, Προσανατολισμού και Εκπαίδευσης Σ. Ε. Π, & Ε. -Career Associates το οποίο λειτουργεί από το 199Ο. Επίσης είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και υπήρξε Υπεύθυνη του Career Counseling Center στο Αμερικάνικο Κολλέγιo Deree & Pierce College από το 1981-1987. Έχει γράψει την δημοσιευμένη μελέτη για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού -ΕΚΕΠ (1997). Το 2ΟΟΟ συμμετείχε ως Επιστημονική Υπεύθυνη στη συγγραφή του "Οδηγού Μεταλυκειακών Σπoυδών" για το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (2000). Έχει διατελέσει Εθνική Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας για τις Βρυξέλλες στο πρόγραμμα Leonardo Da Vinci, κατά τα έτη 1997- 1999. Έχει κάνει πολλές ομιλίες και παρουσιάσεις σε διάφορους φορείς, οργανισμούς και εταιρείες με θέματα Διαχείριση Σταδιοδρομίας, Διαχείριση Γνώσεων και Διαδικασία Λήψης Απόφασης. Έχει υλοποιήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια και προγράμματα συμβουλευτικής για την διαχείριση της σταδιοδρομίας σε φορείς του ευρύτερου Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα. Ήταν Επιστημονική Υπεύθυνη στην επιμόρφωση Καθηγητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό διάρκειας 60Ο ωρών, που υλοποιήθηκε το 1999-20ΟΟ. Μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών/τριών Σ.Ε.Κ του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και μέλος του Εισαγωγικού Μητρώου Στελεχών Σ.Υ.Υ. του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Είναι παντρεμένη με τον κ. Βασίλη Καρασμάνη Καθηγητή Φιλοσοφίας στο Ε.Μ.Π.

Κυρίτσης, Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης γεννήθηκε στο Χάρτφορντ Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1968. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κάτοχος Bachelor of Arts (BA) από το University of Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει Master of Arts (MA) από το University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, είναι κάτοχος Doctorate Degree (PhD) από το University of Surrey και διπλωματούχος Εταιρικής Διακυβέρνησης (Corporate Governance) του ACCA. Είναι μέλος του Royal Society for the Encouragement of Arts Manufactures and Commerce (RSA), μέλος του APSA (American Political Science Association), και μέλος του ΑΑPC (American Association of Political Consultants). Είναι υπεύθυνος για πολλά προγράμματα σπουδών του εξωτερικού που έχουν έρθει στη χώρα μας και για την εισαγωγή -συνεταιρικά- προγραμμάτων σπουδών για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις στην Ελλάδα με τη δημιουργία της Globaltraining στα τέλη της δεκαετίας του ΄90. Έχει διδάξει για τα: University of Surrey, University of Strathclyde, Keele University, University of Indianopolis, New York College, SBS, Sport College, Intercollege Globaltraining, Henley Management College και ATC θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση, οργάνωση και στρατηγική επιχειρήσεων, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και θέματα διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκής διοίκησης. Από το 1999 είναι Γ. Διευθυντής - Συνέταιρος της Globaltraining.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.