Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η διοίκηση και ανάπτυξη στη νέα οικονομία
(Με τις μεθόδους Six Sigma, ORDIC και Changeland σε επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και πόλεις γνώσης)
Συγγραφέας:   Βασίλης Μασούλας


Offer
Σήμερα, στο πλαίσιο της "Νέας Οικονομίας της Γνώσης", οι υπάρχουσες μέθοδοι διοίκησης και εκπαίδευσης τόσο στα επιχειρηματικά όσο και στα ακαδημαϊκά και αστικά περιβάλλοντα κρίνονται ανεπαρκείς.

Με αυτό το δεδομένο, χρειαζόμαστε επειγόντως μια νέα "τεχνολογία διοίκησης" και ένα νέο "αστικό περιβάλλον", που να διευκολύνουν τη μετάβαση από τη φυσική στη νέα οικονομία και να παροτρύνουν την "ενδογενή ανάπτυξη", την ανάπτυξη που πηγάζει μέσα μας.

Το βιβλίο αυτό περιγράφει ένα ολοκληρωμένο και πλήρες σύνολο μεθόδων για την διοίκηση στη "Νέα Οικονομία" και προσφέρει στους ανθρώπους, τις εταιρείες, τους οργανισμούς και τις πόλεις κατάλληλα εργαλεία για την εφαρμογή των μεθόδων αυτών, ώστε να διοικηθεί αποτελεσματικά και αποδοτικά το νοητικό τους κεφάλαιο και να επιτευχθεί η ενδογενής, συνεχής και αειφόρος ανάπτυξη.

Το βιβλίο αποτελεί ιδανικό πρακτικό εργαλείο για το μάνατζερ και τον επιχειρηματία, το σπουδαστή, τον εκλεγμένο κυβερνήτη, τον πολίτη... Καλύπτοντας άρτια τα θέματα που πραγματεύεται σε θεωρητικό επίπεδο, παράλληλα εξασφαλίζει στον αναγνώστη τα πρακτικά εργαλεία και παραδείγματα εφαρμογής που χρειάζεται για να μεταβεί από τη θεωρία στην πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, στις σελίδες του βιβλίου:
- Προτείνονται οι μέθοδοι Six Sigma, ORDIC και Changeland, που έχουν εφαρμοστεί από τον ίδιο το συγγραφέα καθώς και πληθώρα managers, συμβούλων, σπουδαστών και καθηγητών σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, και αποτελούν δοκιμασμένη "τεχνολογία διοίκησης" για τη "Νέα Οικονομία της Γνώσης".
- Παρουσιάζεται η "Πόλη Γνώσης" ως η νέα αστική δομή στη νέα οικονομία.
- Περιγράφονται περισσότερες από 30 περιπτώσεις εταιρειών, πανεπιστημίων, και πόλεων που εφάρμοσαν τη νέα τεχνολογία διοίκησης, άλλαξαν, και πέτυχαν τη βραχυπρόθεσμη και συνεχή αναγέννηση και ανάπτυξη.

24χ17 εκ., 327 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 338.9 (Οικονομική ανάπτυξη)
ISBN: 978-960-461-126-3
ISBN (10ψήφιο): 960-461-126-7
Βάρος: 0.661 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
32.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

24.00
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ Βασίλης Μασούλας είναι ειδικός σε θέματα διοίκησης στη νέα οικονομία και στην επιτυχή διαχείριση στρατηγικών πελατοκεντρικών και κερδοφόρων αλλαγών. Έχει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις (Shell International, Microsoft Ελλάς) και σε θέσεις συμβούλου (Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυβερνήσεις Ρωσίας, Μεξικού). Είναι επίσης συγγραφέας και Καθηγητής (Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Monterrey Tec) στα αντικείμενα της Διοίκησης Αλλαγών, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Διοίκησης Επιχειρήσεων, και Ανάπτυξης Πόλεων στην Οικονομία της Γνώσης. Έχει διατελέσει σύμβουλος επιχειρήσεων και Coach στελεχών, "Master Black Belt" στη μέθοδο Six Sigma, και είναι κάτοχος διεθνών διακρίσεων και μεταπτυχιακών τίτλων από ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια. Ως ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου Changeland, παροτρύνει και βοηθά στην επίτευξη της συνεχούς και αειφόρου αναγέννησης και ανάπτυξης στη Νέα Οικονομία.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.