Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων
(Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα)

Offer
[...] Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ο τρόπος διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων είναι αποφασιστικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη αξία μιας εταιρείας και, τελικά, την επιβίωσή της. Ως αξία ορίζουμε όχι μόνο τα κέρδη αλλά και την εξέλιξη και ικανοποίηση των υπαλλήλων, τις πρόσθετες ευκαιρίες απασχόλησης, την προστασία του περιβάλλοντος και την συνεισφορά σε προγράμματα των τοπικών κοινωνιών. Οι πόροι των επιχειρήσεων είναι σε πρωτοφανή επίπεδα περιορισμένοι και η συνετή κατανομή τους αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Γι΄ αυτό το λόγο, όλα τα τμήματα μιας επιχείρησης πρέπει να συνεργάζονται με σκοπό τη μέγιστη συνεισφορά: όλα τα τμήματα, ιδίως εκείνο της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, αποτελούν αντικείμενο διαρκώς πιο διεξοδικής εξέτασης όσον αφορά την αξία που προσθέτουν.
Πιστεύουμε ότι όλες οι πτυχές της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων - μεταξύ άλλων, ο τρόπος αλληλεπίδρασης των εταιρειών με το περιβάλλον, η απόκτηση, προετοιμασία, εξέλιξη και αμοιβή του προσωπικού, ο σχεδιασμός και η εκτίμηση της εργασίας - μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν τις ανταγωνιστικές τους προκλήσεις και να δημιουργήσουν αξία. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων είναι αναγκαία για τη δημιουργία αξίας και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 439 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2
ISBN Set: 960-02-1947-8
ISBN13 Set: 978-960-02-1947-0
Ταξινόμιση DDC: 658.1 (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού)
Άλλα πρόσωπα: Ρίτα Κολαΐτη (Μεταφραστής) , Κωνσταντίνος Γ. Αθανασόπουλος (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-02-2082-7
ISBN (10ψήφιο): 960-02-2082-4
Βάρος: 1.045 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
40.47
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.90
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Barry Gerhart είναι καθηγητής στο University of Wisconsin-Madison. Έχει επίσης διδάξει στο Vanderbilt University και στο Cornell University. Σύμβουλος μεγάλων εταιρειών (TRW, Corning, Bausch & Lomp). Δημοσιεύσεις και άρθρα του υπάρχουν σε πολλά εξειδικευμένα περιοδικά ("Academy of Management Journal", "Academy of Management Review", "Journal of Applied Psychology", "Industrial Relations", "Industrial and Labor Relations Review" κ.ά.).

O John R. Hollenbeck είναι καθηγητής στο Michigan State University. Εκδότης του περιοδικού "Personnel Psychology" και συνεργάτης πολλών περιοδικών ("Academy of Management Journal", "Academy of Management Review", "Journal of Applied Psychology", κ.ά.). Έχει τιμηθεί με διακρίσεις και βραβεία για το ερευνητικό και διδακτικό έργο του.

Ο Raymond A. Noe είναι καθηγητής στο Ohio State University. Έχει επίσης διδάξει στο Michigan State University και στο University of Minnesota. Δημοσιεύσεις και άρθρα του υπάρχουν σε πολλά εξειδικευμένα περιοδικά ("Academy of Management Journal", "Academy of Management Review", "Journal of Applied Psychology", κ.ά.). Έχει τιμηθεί με διακρίσεις και βραβεία για το σύνολο του έργου του.

Ο Patrick M. Wright είναι καθηγητής του Center for Advanced Human Resource Studies του Cornell University. Έχει επίσης διδάξει στο College of Business Administration and Graduate School of Business του Texas A & M University. Σύμβουλος μεγάλων εταιρειών (Whirpool Corporation, Amoco Oil Company) και της κυβέρνησης της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας. Δημοσιεύσεις και άρθρα του υπάρχουν σε πολλά εξειδικευμένα περιοδικά ("Academy of Management Journal", "Academy of Management Review", "Journal of Applied Psychology", κ.ά.).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.