Το χάρισμα
zoom in
23.43€ -10% 21.09€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606748189

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Ταξιδευτής

Μια αρχαία προφητεία απειλεί τα θεμέλια της εκκλησίας και αυτούς που τολμούν να πεθάνουν γι` αυτά που πιστεύουν. Ένα καταπληκτικό θρίλερ, που δένει μυστήρια και θαύματα στην Ιταλία του 14ου αιώνα, μέσα από την ανάδειξη διαφορετικών ανθρώπινων χαρακτήρων, καθώς γύρω τους ισορροπούν το φως και το σκοτάδι, η ζωή κι ο θάνατος, σε δυνατές πνευματικές και φυσικές μάχες. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κώστας Γερογιάννης (Μεταφραστής)

Ο Κώστας Γερογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε σε ΙΕΚ Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Λογιστικά. Εργάστηκε στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τελευταία του επαγγελματική ενασχόληση είναι η μετάφραση βιβλίων του Φανταστικού (από αγγλικά σε ελληνικά). Έχει μεταφράσει William King, Jeff Long, Ian Irvine, Tad Williams και David Eddings. Ασχολείται με την Επιστημονική Φαντασία και το Φανταστικό γενικότερα από τη δεκαετία του ΄70 και έχει δημοσιεύσει διηγήματα του στα Περιοδικά Αστρική Επαφή, Ανδρομέδα, στο Βing Bang και πιο πρόσφατα στους Δραματουργούς των Γιανν και στα Φανταστικά Χρονικά. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΑΛΕΦ. Του αρέσει ιδιαίτερα το διάβασμα και το άγχος του στη ζωή είναι να διαβάσει τα περίπου 5000 βιβλία της βιβλιοθήκης του. Αμετανόητος, συλλέγει ακόμα.

Lisa T. Bergren

Lisa T. Bergren (Συγγραφέας)

Η Lisa Bergen είναι πολυβραβευμένη συγγραφέας είκοσι οκτώ βιβλίων, με πωλήσεις πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Εργάζεται ως επιμελήτρια βιβλίων και μελετήτρια της Ευρωπαϊκής Ιστορίας των Μεσαιωνικών χρόνων. Ύστερα από μελέτη τεσσάρων ετών παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό την ιστορική μυθιστορηματική τριλογία με τον τίτλο "Οι Χαρισματικοί". Για την σειρά "Οι Χαρισματικοί" το Publishers Weekly αναφέρει με διθυραμβικά σχόλια, πως πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικά τεκμηριωμένες μυθιστορηματικές αφηγήσεις της περιόδου του 14ου αιώνα..
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
487
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.752 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση