Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οπτοηλεκτρoνική: Μια εισαγωγή
(Τρίτη αγγλική έκδοση)
Συγγραφείς:   John Wilson, J. Hawkes,


Οπτοηλεκτρoνική: Μια εισαγωγή
Η τρίτη έκδοση αυτού του βιβλίου ευρείας κυκλοφορίας, η οποία συνεχίζει την επιτυχή προσέγγιση που υιοθετήθηκε στις προηγούμενες εκδόσεις, αποτελεί ένα ιδανικό διδακτικό εγχειρίδιο -σύγγραμμα για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων καθώς και για επαγγελματίες μηχανικούς και φυσικούς. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία των διατάξεων και των συστημάτων.
Αυτό το σύγγραμμα είναι ένα ξεκάθαρα διατυπωμένο κείμενο, σαφώς ενημερωμένο, που περιλαμβάνει τα πλέον πρόσφατα θέματα και τις εξελίξεις σε οπτικές ίνες, αισθητήρες και κατανεμημένα συστήματα. Στην παραμετρική ταλάντωση και στα επίπεδα συστήματα απεικονίσεων έχει δοθεί αυξημένη κάλυψη. Αντικείμενα όπως η πολυπλεξία με διαίρεση μήκους κύματος, οι οπτικοί ενισχυτές, τα σολιτόνια και τα σύμφωνα συστήματα εισάγονται εδώ και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αυξημένη σημασία των μονορρυθμικών οπτικών ινών και των οπτικών ινών με πολύ χαμηλές απώλειες.
Τέλος, οι αναγνώστες εφοδιάζονται με μια πραγματικά σαφώς ενημερωμένη έκδοση, η οποία τοuς επιτρέπει να αντιληφθούν τις μελλοντικές εξελίξεις στο αντικείμενο της οπτοηλεκτρονικής.

24χ17 εκ., 628 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική)
Άλλα πρόσωπα: Α. Α. Σεραφετινίδης (Μεταφραστής) , Α. Α. Σεραφετινίδης (Επιμελητής) , Μυρσίνη Ι. Μακροπούλου (Μεταφραστής) , Ιωάννα Ζεργιώτη (Μεταφραστής) , Ε. Φαμπρικέζη (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-254-669-7
ISBN (10ψήφιο): 960-254-669-7
Βάρος: 1.225 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
30.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

26.70
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Hawkes είναι επίτιμος ερευνητής στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Northumbia του Newcastle, με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της οπτοηλεκτρονικής, σε συναφή με αυτή θέματα και στη σχετική με αυτά έρευνα.

Ο Δρ. Wilson είναι πρόεδρος της Σχολής Μηχανικών, Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Northumbia του Newcastle, με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της οπτοηλεκτρονικής, σε συναφή με αυτή θέματα και στη σχετική με αυτά έρευνα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.