Ο ουρανός είχε ταβάνι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο ουρανός είχε ταβάνι

Μυθιστόρημα

Μαρκέλλα Σελιανίτου

Το φορτηγάκι, παρκαρισμένο στον παράδρομο, ήταν φορτωμένο όργανα, ενισχυτές, μια ολόκληρη ντραμς. Θα ΄λεγε κάποιος πως πηγαίνουμε για συναυλίες. Κιθάρες, ντραμς, βαλίτσες, ό,τι μπόρεσε ο καθένας να σκεφτεί την τελευταία στιγμή, όλα ριγμένα ανάκατα. Παντελόνια, μπλούζες, εσώρουχα στριμωγμένα όπως όπως, χωρίς ίχνος από την οργανωμένη ανεμελιά των διακοπών· σχεδόν σαν πρόσφυγες. Κι εμείς, βουλιαγμένοι σε τούτη τη σιωπή που δεν υπόσχεται τίποτε απολύτως, σ΄ αυτό το δωμάτιο της πρώτης μας διανυκτέρευσης· σ΄ ένα ταξίδι παράξενο, που πιο πολύ μοιάζει με καταδίωξη. Γιατί κάτι μας κυνηγάει· κάτι από μέσα, ανώνυμο και σκληρό σαν τη σιωπή μας.

Να με, λοιπόν, μπροστά στο τετράδιο Διεθνές, να μην ξέρω πώς ακριβώς ν΄ αρχίσω το ξετύλιγμα της ιστορίας... Να μην ξέρω πώς δύο ανορθόδοξοι έρωτες κρύφτηκαν μες στη μουσική. Να μην ξέρω πώς θα γράψω το τελευταίο ρεφρέν, πώς όλοι μαζί -αγνοί, διεφθαρμένοι, ενοχικοί, αδίστακτοι- βουλιάξαμε στην πλάνη μας.

Μαρκέλλα Σελιανίτου

Μαρκέλλα Σελιανίτου (Συγγραφέας)

Η Μαρκέλλα Σελιανίτου γεννήθηκε το 1969 στην Πετρούπολη, σπούδασε Εργοθεραπεία στα ΤΕΙ Αθήνας κι εργάστηκε για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρικό πλαίσιο. Από παλιά συνθέτει, γράφει στίχους και τραγουδάει. Έχει πτυχίο αντίστιξης, φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στο πιάνο. Με τη συγγραφή ασχολείται από τα χρόνια της εφηβείας της. Το διήγημά της "Το ράγισμα στο σύνορο του ύπνου" έχει βραβευτεί από το φιλολογικό σύλλογο "Παρνασσός". "Ο ουρανός είχε ταβάνι" είναι το πρώτο μυθιστόρημά της που εκδίδεται, αλλά τα ομορφότερα καλλιτεχνήματά της είναι τα δυο της παιδιά!
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
187
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.248 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση