Ο έρωτας είναι μάλλον υπερεκτιμημένος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο έρωτας είναι μάλλον υπερεκτιμημένος

Brigitte Giraud

13.50€ -24% 10.26€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606691164

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Ποταμός

Έντεκα φωνές, έντεκα πρόσωπα μιλούν για το τέλος του έρωτα. Πώς καταλήξαμε εκεί; Αδράνεια, εκνευρισμός, αδιάφορα φιλιά, συγκρούσεις, πλήξη. Το ζευγάρι, διχασμένο και προδομένο, απογυμνώνεται από τις προφάσεις, όταν ο ένας από τους δύο δεν είναι πια ποθητός. Δεν ανέχεται ο ένας τον άλλο, δεν ονειρεύονται μαζί, το άγγιγμα, όταν υπάρχει, δεν προκαλεί παρά θλίψη ή δυσφορία. Τέλος του έρωτα είναι κι ο χαμός του αγαπημένου στον οποίο μιλάμε βυθισμένοι στο σκοτάδι, χωρίς να ξέρουμε πού βρίσκεται πια. Η ιστορία είναι οικεία: αναγνωρίζουμε σ΄ αυτήν τις αποτυχίες, τις διαψεύσεις και τους συμβιβασμούς, το θυμό μας. Είναι η καθημερινή ζωή των ανθρώπων που θεώρησαν και θεωρούν ότι ο έρωτας μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή. Και την άλλαξε. Όχι όμως για όσο πίστευαν κι ούτε πάντα προς το καλύτερο. Ο έρωτας είναι μάλλον υπερεκτιμημένος.

Άννα Δαμιανίδη

Άννα Δαμιανίδη (Μεταφραστής)

Η Άννα Διαμιανίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, δημοσιογραφία στο Παρίσι και διάφορα άλλα πράγματα εδώ κι εκεί. Εργάστηκε στα ΝΕΑ και μετά στην ΑΥΓΗ κάνοντας διάφορα ρεπορτάζ, πριν καταλήξει στο χρονογράφημα. Από το 1982 ασχολείται με καθημερινές εκπομπές λόγου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Προηγούμενα βιβλία της είναι: "Οι Ξυπόλητες", νουβέλλα (Διογένης 1981) "Σκεύος Ηδονής", διηγήματα (1984) "Μια γωνιά στο πρωινό σώμα", χρονογράφημα (Οδυσσέας 1990) "Η τελευταία πριγκήπισσα", μυθιστόρημα (Άγρωστις 1990)

Brigitte Giraud

Brigitte Giraud (Συγγραφέας)

H Μπριζίτ Ζιρώ γεννήθηκε στην Αλγερία το 1960. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: "La chambre des parents" (Fayard, 1997) , "Nico" (Stock, 1999), "Maree noire" (Stock, 1999), "J΄ apprends" (Stock, 2004) και το αφήγημα "A present" (Stock 2001)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
93
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.197 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση