Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Laser και οπτοηλεκτρονικές διατάξεις
Συγγραφέας:   Αντώνης Ανδριτσάκης


Laser και οπτοηλεκτρονικές διατάξεις
Τα Laser έχουν εισβάλλει κυριολεκτικά στη ζωή μας και σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στις ιατρικές εφαρμογές τους, προκαλούν θεαματικά και πολλές φορές επαναστατικά αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό προκαλούν το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού γι΄ αυτά.
Το βιβλίο αυτό στην πρώτη του έκδοση (πριν από δέκα χρόνια περίπου) ξεκίνησε σαν διδακτικό βιβλίο για τους φοιτητές ΤΕΙ και ΑΕΙ στο αντίστοιχο προπτυχιακό μάθημα. Η μεγάλη όμως ανάπτυξη των Laser που επετεύχθηκε στα χρόνια αυτά, καθώς επίσης και τα σημαντικά αποτελέσματα που επήλθαν σε τομείς όπως στην ιατρική, την αισθητική-φυσικοθεραπεία, ακόμη και στην συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, οδήγησαν στην βελτιωμένη επανέκδοση του βιβλίου με ιδιαίτερη έμφαση στις εφαρμογές των Laser στους παραπάνω τομείς, αλλά και άλλους όπως η ολογραφία, η θερμοπυρηνική σύντηξη, η τοπογραφία και η μελέτη της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Κύριο προσόν του βιβλίου αυτού είναι ότι σ΄ αυτό, ο αναγνώστης μπορεί να λειτουργήσει σε δύο προσεγγίσεις. Η πρώτη αντιστοιχεί στην πλήρη ανάγνωση του βιβλίου με την απαραίτητη μαθηματική ανάλυση και αυστηρότητα. Κατά τη δεύτερη προσέγγιση ο αναγνώστης μπορεί να παραβλέψει τη μαθηματική ανάλυση και να επιμείνει στο φυσικό περιεχόμενο της λειτουργίας των Laser, το οποίο αναπτύσσεται στο βιβλίο και το οποίο συνδέεται με τις περισσότερες εφαρμογές τους, ώστε αυτές να γίνονται κατανοητές ευρύτερα.

24χ17 εκ., 295 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 621.366 (Λέιζερ)
ISBN: 978-960-7097-71-2
ISBN (10ψήφιο): 960-7097-71-8
Βάρος: 0.497 κιλά
Εκδότης: Λύχνος
Έτος Κυκλοφορίας: 2000
Γράψε τη δική σου κριτική
22.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

19.96
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.