Δίαιτα Πέρικον
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δίαιτα Πέρικον

14 ημέρες για ιδανικό σώμα

Nicholas Perricone

17.24€ -27% 12.59€

Αναλογιστείτε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Καθώς γερνάμε, αποκτούμε περίπου 5 κιλά λίπος και χάνουμε 2,5 κιλά μυϊκής μάζας ανά δεκαετία.

Με τρία απλά βήματα, και μέσα σε 14 μέρες μόνο, ο δρ Perricone εξηγεί πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο, να αυξήσουμε τη μυϊκή μας μάζα και να αποκτήσουμε τέλεια σιλουέτα και επιδερμίδα.

Το πρόγραμμά του, που χαρακτηρίζεται από πολλούς επιστήμονες επαναστατικό, διεγείρει το μεταβολισμό, μεγιστοποιεί την απώλεια του λίπους, αφήνει ανέπαφη τη μυϊκή μάζα και διατηρεί τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Nicholas Perricone

Nicholas Perricone (Συγγραφέας)

Ο Νίκολας Πέρικον σπούδασε ιατρική στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Εκπαιδεύτηκε στην παιδιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γέιλ και ειδικεύτηκε στη δερματολογία στο Ιατρικό Κέντρο Χένρι Φορντ του Ντιτρόιτ. Κλινικός και ερευνητής δερματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κονέκτικατ, ο δόκτορας Πέρικον είναι βοηθός κλινικός καθηγητής δερματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Γέιλ. Έχει γράψει πολλά επιστημονικά άρθρα και συνεργάζεται με το επιστημονικό περιοδικό "Δέρμα και Γήρανση". Είναι πρόεδρος του Διεθνούς Συμποσίου Γερασμένου Δέρματος, μιας ετήσιας συνάντησης όπου συγκεντρώνονται ερευνητές από όλο τον κόσμο και ανακοινώνουν τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις τους για την πρόληψη του γήρατος και του γερασμένου δέρματος. "Η θεραπεία των ρυτίδων" είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
400
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.49 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση