Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πώς να εκπονήσετε ένα επιτυχημένο Project
Συγγραφέας:   Trevor L. Young


Πώς να εκπονήσετε ένα επιτυχημένο Project
Σε κάθε τύπο εταιρείας και σε κάθε επίπεδο, αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση για άτομα με δεξιότητες διαχείρισης έργου. Ο ρόλος του υπευθύνου έργου είναι να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις του πελάτη, του έργου, της ομάδας και της εταιρείας, πραγματική πρόκληση όσον αφορά στη διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων.

Το βιβλίο "Πώς να εκπονήσετε ένα επιτυχημένο Project" θα βοηθήσει κάθε υπεύθυνο έργου να φέρει εις πέρας αυτή την άσκηση ισορροπίας και να βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας του έργου του. Θα βρείτε πολλές πρακτικές και δοκιμασμένες τεχνικές, όπως:

- αρχική σύλληψη του έργου και διαδικασία εκκίνησης
- διαχείριση των εμπλεκομένων του έργου
- διαχείριση κινδύνων
- προγραμματισμός του έργου
- έναρξη και εκτέλεση του έργου
- κλείσιμο και αξιολόγηση

Ένα βιβλίο - κλειδί, με όλα τα σημεία που πρέπει να ελέγχετε και με συγκεκριμένες οδηγίες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της διαχείρισης ενός έργου και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.


Σημείωση: Copyright: Kogan Page. Ειδική έκδοση της "Γ. Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε." για την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με τον "Ελεύθερο Τύπο" του Σαββάτου στις 22.12.2007. Διατίθεται στα βιβλιοπωλεία.

21χ14 εκ., 163 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: The Sunday Times· Οδηγός Επιτυχίας
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.404 (Διαχείριση έργου)
Άλλα πρόσωπα: Νίκη Κλαδούχα (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-200-117-2
ISBN (10ψήφιο): 960-200-117-8
Βάρος: 0.162 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
12.17
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Trevor L. Young εργάσθηκε για την Industrial Society ως υψηλόβαθμος σύμβουλος, σχεδίασε και διεξήγαγε δύο εκπαιδευτικά τμήματα για το δημόσιο τομέα, με θέμα τις τεχνικές διαχείρισης έργου και τις ικανότητες των επί κεφαλής ενός έργου. Είναι ανεξάρτητος σύμβουλος, ειδικευμένος σε θέματα διαχείρισης προγραμμάτων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.