Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πώς να ενισχύσετε τις ηγετικές σας ικανότητες
Συγγραφέας:   Rupert Eales - White


Πώς να ενισχύσετε τις ηγετικές σας ικανότητες
Τα μυστικά "όπλα" της αποτελεσματικής ηγεσίας κρύβονται στην καρδιά της σωστής διαχείρισης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, με τα βασικά εργαλεία του management και τις κατάλληλες τεχνικές, τα στελέχη έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους. Χρειάζεται όμως χρόνος και... γνώση!

Αυτή τη γνώση παρέχει ο πρακτικός οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας, ο οποίος θα σας δώσει, μάλιστα, τη δυνατότητα να την αναπτύξετε και να τη βελτιώσετε. Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε τι σημαίνει, ακριβώς, αποτελεσματική ηγεσία, καθώς και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να διαχειριστείτε βασικούς τομείς, όπως:

-Την κατανόηση του ηγετικού σας προφίλ
-Την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων
-Τη βελτίωση της απόδοσης του προσωπικού
-Τη δημιουργία αποτελεσματικής ομάδας
-Την καθοδήγηση προς τις αλλαγές

Το βιβλίο "Πώς να ενισχύσετε τις ηγετικές σας ικανότητες" συμπληρώνεται με σημειώσεις και ερωτηματολόγια που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε τη βασική θεωρία της ηγεσίας στην πράξη και να ενισχύσετε τη δυναμική σας στη διαχείριση.


Σημείωση: Copyright: Kogan Page. Ειδική έκδοση της "Γ. Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε." για την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με τον "Ελεύθερο Τύπο" του Σαββάτου στις 29.12.2007. Διατίθεται στα βιβλιοπωλεία.

21χ14 εκ., 154 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: The Sunday Times· Οδηγός Επιτυχίας
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.1 (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού), 303.34 (Ηγεσία)
Άλλα πρόσωπα: Λένα Ιωαννίδου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-200-119-6
ISBN (10ψήφιο): 960-200-119-4
Βάρος: 0.15 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
12.17
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Rupert Eales - White διευθύνει δύο συμβουλευτικές εταιρείες, οι οποίες ασχολούνται με την εκπαίδευση και την ανάπτυξη. Έμπειρος επαγγελματίας και συγγραφέας, θεωρείται ειδικός σε θέματα ηγεσίας, ανάπτυξης ομάδας, διοικητικών αλλαγών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.