Στα νεότερα και σύγχρονα χρόνια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στα νεότερα και σύγχρονα χρόνια

Ιστορία για τη ΣΤ΄ δημοτικού: Βιβλίο Δασκάλου

Συλλογικό έργο

Μαρία Ρεπούση

Αρμόδιος Τσιβάς

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Ρεπούση

Μαρία Ρεπούση (Συγγραφέας)

Η Μαρία Ρεπούση γεννήθηκε το 1954 στον Πειραιά. Σπούδασε φιλολογία και ιστορία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο Paris I της Σορβόνης, όπου εγκρίθηκε και η διδακτορική της διατριβή. Από το 1992 διδάσκει ιστορία στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (σήμερα με τον βαθμό της επίκουρης καθηγήτριας), ασχολείται με ζητήματα της ιστορικής εκπαίδευσης και ανάλογες είναι οι δημοσιεύσεις της. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν επίσης στην ιστορία του γυναικείου κινήματος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αρμόδιος Τσιβάς (Συγγραφέας)

Ο Αρμόδιος Τσιβάς είναι εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με εικοσαετή επαγγελματική διδακτική και επιμορφωτική εμπειρία και μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορική εκπαίδευση. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο αντικείμενο της διδακτικής της ιστορίας, ενώ ανάλογες είναι οι δημοσιεύσεις του και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χαρά Ανδρεάδου (Συγγραφέας)

Η Χαρά Ανδρεάδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο Δημήτρης Γληνός του ΑΠΘ και μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο της διδακτικής της ιστορίας. Διδάσκει από το 1990 στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και συμμετέχει στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών για τη διδασκαλία του μαθήματος της ιστορίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αριστείδης Πουταχίδης (Συγγραφέας)

Ο Άρης Πουταχίδης είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο Δημήτρης Γληνός του ΑΠΘ. Διδάσκει από το 1988 στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και συμμετέχει σε επιμορφωτικά προγράμματα ιστορίας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
127
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.231 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση