Ο Πι και η Φι σε μαθαίνουν πώς να κυκλοφορείς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο Πι και η Φι σε μαθαίνουν πώς να κυκλοφορείς

Παιχνίδι μνήμης και γνώσης για την κυκλοφοριακή αγωγή

Μαρία Αργυρίου

Σας αρέσει να κυκλοφορείτε με ασφάλεια;
Χωρίς όμως να ακούμε συνέχεια: Πρόσεχε, θα χτυπήσεις!
Έχετε σκεφτεί πως θα μπορούσε να ήταν η πόλη μας, αν υπήρχε η δυνατότητα να κυκλοφορούν σ΄ αυτήν με ασφάλεια μικροί και μεγάλοι;
Εμείς το σκεφτήκαμε και σκαρφιστήκαμε ένα παιχνίδι που θα σας βοηθήσει να μάθετε εύκολα τα βασικά σήματα του Κ.Ο.Κ.
Ίσως, έτσι, η διαδρομή προς το σχολείο να γίνει πιο εύκολη. Ίσως ακόμα και εσείς, τα παιδιά, να γίνετε "δάσκαλοι" για τους γονείς σας. Ευκαιρία λοιπόν για να παίξουμε με τον Πι και τη Φι στο... πι και φι!

Μαρία Πεπονά

Μαρία Πεπονά (Εικονογράφος)

Η Μαρία Πεπονά γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική και οπτική επικοινωνία στον ΑΚΤΟ, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο, όπου και πήρε ΜΑ (Master of Arts) στην εικονογράφηση. Δούλεψε για λίγο ως βοηθός καθηγητή εικονογράφησης στο Surrey Institute of Art and Design University College, καθώς και ως corporate εικονογράφος στο Spirit Design στη Βιέννη. Με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου ασχολήθηκε σχετικά πρόσφατα.

Μαρία Αργυρίου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Αργυρίου υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση κατά την τελευταία δεκαετία ως μουσικός. Παράλληλα είναι πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στον Ελληνικό Πολιτισμό. Από το 2004 είναι αποσπασμένη στη θέση της υπευθύνου Αγωγής Υγείας ΠΕ Πειραιά με έντονη δραστηριότητα στο χώρο των Καινοτόμων Δράσεων. Είναι Πρόεδρος του Διεθνούς Εργαστηρίου Για Τη Μουσική Εκπαίδευση και Έρευνα (International Culture Federation 21st Century) καθώς και Πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ). Έχει την ευθύνη και την επιμέλεια των παιδαγωγικών εκδόσεων της ΕΕΜΑΠΕ καθώς και περιοδικών εκδόσεων προγραμμάτων τοπικής και εθνικής εμβέλειας για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία. Συμμετέχει σε συνέδρια και συμπόσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα παρουσιάζοντας ποικίλο συγγραφικό έργο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
ʼγνωστο Δέσιμο
Διαστάσεις:
8χ12
Βάρος:
0.113 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση