Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εγχειρίδιο μελέτης ζώων εργαστηρίου

Εγχειρίδιο μελέτης ζώων εργαστηρίου
Το παρόν εγχειρίδιο εισάγει τους φοιτητές και σπουδαστές των βιοϊατρικών επιστημών στο γνωστικό αντικείμενο των ζώων εργαστηρίου.

Το βιβλίο χωρίζεται σε επιμέρους κεφάλαια που αφορούν στο γενικό σχεδιασμό των εγκαταστάσεων στέγασης, στο περιβάλλον και στον έλεγχο των παραμέτρων διαβίωσης, στους τρόπους σήμανσης καθώς και στις μεθόδους συγκράτησης, ακινητοποίησης και χειρισμού των ζώων στο εργαστήριο.

Παρέχονται λεπτομερείς πληροφορίες για τη διατροφή, τη στέγαση, τη φροντίδα και κυρίως τη διασφάλιση της υγείας ζώων που χρησιμοποιούνται στην έρευνα.

Παρατίθενται με μορφή πινάκων, όπου θεωρείται αναγκαίο, δεδομένα που αφορούν διαστάσεις των κλουβιών, διατροφικές απαιτήσεις των διαφόρων ειδών, φυσιολογικές αιματολογικές και βιοχημικές τιμές, βάρη εσωτερικών οργάνων, καθώς και πίνακες με τα κυριότερα νοσήματα.

Η συνεισφορά στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση των σπουδαστών που θα αποτελέσουν το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, στο χειρισμό των ζώων εργαστηρίου της πειραματικής βιοϊατρικής, αποτελεί το στόχο των συγγραφέων του παρόντος πονήματος.

24χ17 εκ., 464 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 636.089 (Κτηνιατρική), 619 (Πειραματόζωα)
ISBN: 978-960-6759-04-8
ISBN (10ψήφιο): 960-6759-04-0
Βάρος: 0.801 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

31.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Χρύσα Βογιατζάκη είναι διδάκτωρ της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Ο Παναγιώτης Σούμπλης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.