Πάρτι γενεθλίων
zoom in
6.09€ -27% 4.45€

Ο Ηρώδης, το μικρό χταπόδι, θα ζήσει ένα υπέροχο πάρτι με τους φίλους του. Θα γελάσουν, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν αλλά και θα τρομάξουν με τον μεγάλο καρχαρία! Όμως πάνω απ` όλα, θα μάθουν πως αυτό που αξίζει περισσότερο στη ζωή είναι οι στιγμές που μοιραζόμαστε με εκείνους που αγαπούμε.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μαρία Ανδρικοπούλου

Μαρία Ανδρικοπούλου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Ανδρικοπούλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην "Πολιτιστική, πολιτική, διοίκηση και επικοινωνία" (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου). Εργάζεται πολλά χρόνια ως διοικητικό στέλεχος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Κείμενά της σχετικά με το αρχαίο δράμα έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στην περιοδική έκδοση του Κέντρου Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου "Τόπος Επίκοινος". Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Στον ελεύθερο χρόνο της χαλαρώνει γράφοντας ιστορίες για παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κατερίνα Μαλλιαρού

Κατερίνα Μαλλιαρού (Εικονογράφος)

Η Κατερίνα Μαλλιαρού γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική και ηλεκτρονική σχεδίαση εντύπου. Τα τελευταία δέκα χρόνια μοιράζει το χρόνο της αφενός μεν στη ζωγραφική και τη δημιουργία μακέτας, κι αφετέρου στο κλασικό τραγούδι, που σπούδασε για οκτώ χρόνια. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και το γιο τους.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
19x17
Βάρος:
0.121 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση