Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανάλυση και σχεδίαση κυκλωμάτων ψηφιακής λογικής

Ανάλυση και σχεδίαση κυκλωμάτων ψηφιακής λογικής
Τέσσερις αναγνωρισμένοι πανεπιστημιακοί και συγγραφείς συνδυάζουν τις γνώσεις και τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό βιβλίο, που προσφέρει στον αναγνώστη μια σαφή, κατανοητή και απόλυτα σύγχρονη εικόνα της θεωρίας και της πράξης της σχεδίασης ψηφιακών κυκλωμάτων.

Χαρακτηριστικά του βιβλίου
- Καλύπτει τα θέματα περιεκτικά και σε βάθος, και μόνο με τις ελάχιστες απαιτήσεις σε τυπικά μαθηματικά.
- Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη και τη χρήση μιας συστηματικής προσέγγισης για τη λύση προβλημάτων και τη σχεδίαση, με πολύ μεγάλο αριθμό λυμένων παραδειγμάτων και ένα ολόκληρο κεφάλαιο αφιερωμένο στη μελέτη πραγματικών περιπτώσεων.
- Περιέχει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της σχεδίασης με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) και τη χρήση των συστημάτων CAD σε σχέση με όλες τις έννοιες και αρχές της σχεδίασης.
- Περιλαμβάνει δυο κεφάλαια για τις συσκευές προγραμματιζόμενης λογικής (PLD) και την εφαρμογή τους στην υλοποίηση ψηφιακών κυκλωμάτων.
- Περιλαμβάνει μια διεξοδική αναφορά στον έλεγχο και την ελεγξιμότητα ψηφιακών κυκλωμάτων.
- Προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη της ιεραρχικής σχεδίασης και της χρήσης τυποποιημένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

24χ17 εκ., 1027 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 621.381 5 (Ψηφιακά κυκλώματα)
Άλλα πρόσωπα: Μάνος Ρουμελιώτης (Επιμελητής) , Φώτης Κοκαβέσης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-458-014-9
ISBN (10ψήφιο): 960-458-014-0
Βάρος: 1.745 κιλά
Εκδότης: Επίκεντρο
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
112.11
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

99.78
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Bill D. Carroll συνεργάτης του οργανισμού ΙΕΕΕ και καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών στο University of Texas, στο Arlington. Ασχολείται με την έρευνα στους τομείς των συστημάτων ανεκτικών σε σφάλματα, της σχεδίασης ψηφιακών συστημάτων, της αρχιτεκτονικής υπολογιστών και των εφαρμογών της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις και είναι επίσης ένας από τους συγγραφίες του συγγράμματος "Fault Tolerant Computing: An Introduction".

O Dr. J. David Irwin είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, καθηγητής και επικεφαλής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Auburn University. Eίναι ενεργό μέλος του οργανισμού ΙΕΕΕ και συντάκτης της έκδοσης ΙΕΕΕ Transactions on Industrial Electronics. Έχει κάνει πάνω από πενήντα δημοσιεύσεις, μεταξύ των οποίων το εξαιρετικά επιτυχημένο διδακτικό βιβλίο "Basic Engineering Circuit Analysis".

Nagle, H. Troy
O Dr. H. Troy Nagle είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, καθηγητής στο North Carolina State University, και καθηγητής Βιοϊατρικής Μηχανολογίας στο University of North Carolina, στο Chaper Hill. Είναι ένας από τους συγγραφείς του εξαιρετικά επιτυχημένου διδακτικού βιβλίου "Digital Control System Analysis and Design" και ασχολείται με την έρευνα στους τομείς της σχεδίασης για ελεγξιμότητα, των βιοϊατρικών μικροαισθητήρων και των ιατρικών οργάνων. Διετέλεσε πρόεδρος του οργανισμού ΙΕΕΕ το 1994.

Nelson, Victor P.
O Dr. Victor P. Nelson είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός καθηγητής στο Auburn University, και ασχολείται με την έρευνα στους τομείς της αρχιτεκτονικής και σχεδίασης υπολογιστών, συστημάτων ανεκτικών σε σφάλματα, αρχιτεκτονικής πολλαπλών επεξεργαστών, εφαρμογών μικροεπεξεργαστών και εργαλείων CAD για σχεδίαση κλίμακας VLSI. Είναι συγγραφέας τριών διδακτικών βιβλίων και του συγγράμματος "Fault Tolerant Computing: An Introduction".

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.