Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αρχιτεκτονική πλατφόρμας υπηρεσιών ιστού
(SOAP, WSDL, WS-Policy, WS-Addressing, WS-BPEL, WS-Reliable Messaging, και άλλα)

Offer
Ο απόλυτος οδηγός για την ανάπτυξη πρωτοποριακών
υπηρεσιών με τη νέα πλατφόρμα των Υπηρεσιών Ιστού (Web Services).

Με τη χρήση της νέας πλατφόρμας των Υπηρεσιών Ιστού μπορείτε να δημιουργήσετε υπηρεσίες ασφαλείς, αξιόπιστες, αποδοτικές στο χειρισμό συναλλαγών, και κατάλληλες για την αναπτυσσόμενη αρχιτεκτονική που έχει ως βάση τις υπηρεσίες.

Ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να επηρεαστεί η απλότητα ή η διαλειτουργικότητα, χαρακτηριστικά που έκαναν τις Υπηρεσίες Ιστού τόσο ελκυστικές. Τώρα, για πρώτη φορά, οι ειδικοί που βοήθησαν στον καθορισμό και τη σχεδίαση αυτής της πλατφόρμας σάς δείχνουν πώς να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Αντίθετα από άλλα βιβλία, το βιβλίο Αρχιτεκτονική Πλατφόρμας Υπηρεσιών Ιστού καλύπτει ολόκληρη την πλατφόρμα. Οι συγγραφείς ρίχνουν φως σε κάθε προδιαγραφή η οποία είναι έτοιμη για πρακτική χρήση, καλύπτοντας θέματα όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων, η ασφάλεια, ο εντοπισμός, η ποιότητα υπηρεσιών, η μοντελοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, και άλλα.
Χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά παραδείγματα και περιπτωσιολογικές μελέτες, παρουσιάζουν μια κατανοητή άποψη του τρόπου με τον οποίο συνυπάρχουν και συνεργάζονται όλες αυτές οι προδιαγραφές και δείχνουν πώς μπορούν να συνδυαστούν για να λύσουν πραγματικά προβλήματα.

Το βιβλίο Αρχιτεκτονική Πλατφόρμας Υπηρεσιών Ιστού παρέχει μια «εκ των έσω» άποψη της πλατφόρμας, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείτε εφαρμογές. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχιτέκτονες λογισμικού, προγραμματιστές, τεχνικοί, ή σύμβουλοι λογισμικού, θα βρείτε το βιβλίο απολύτως απαραίτητο.

24χ17 εκ., 453 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές), 004.65 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Δίκτυα)
Άλλα πρόσωπα: Χρήστος Κ. Γεωργιάδης (Επιμελητής) , Δημήτρης Καρτσακλής (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-461-086-0
ISBN (10ψήφιο): 960-461-086-4
Βάρος: 0.858 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
31.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

23.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Francisco Curbera, διευθυντής της Ομάδας Συστημάτων Συστατικών Στοιχείων (component systems group) της ΙΒΜ, συμμετείχε στη συγγραφή των BPEL4WS, WS-Addressing, και άλλων προδιαγραφών. Αντιπροσωπεύει την ΙΒΜ στις ομάδες εργασίας για την BPEL, και τη Διευθυνσιοδότηση Υπηρεσιών Ιστού.

O Donald F. Ferguson, στέλεχος της ΙΒΜ, είναι επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού και τεχνικός προϊστάμενος της Ομάδας Λογισμικού της ΙΒΜ, και προεδρεύει της Επιτροπής Αρχιτεκτονικής Λογισμικού SWG της εταιρείας.

O Frank Leymann ηγείται του Ιδρύματος Αρχιτεκτονικής Συστημάτων Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης. Ως διακεκριμένος μηχανικός της ΙΒΜ, βοήθησε στη σχεδίαση της στοίβας ενδιάμεσου λογισμικού της ΙΒΜ και καθόρισε τη στρατηγική της για τα Υπολογιστικά Συστήματα κατ΄ Απαίτηση (on Demand Computing).

O Tony Storey, στέλεχος της ΙΒΜ, διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη μεγάλου μέρους των προϊόντων ενδιάμεσου λογισμικού, υπηρεσιών Ιστού, και υπολογιστικών συστημάτων πλέγματος της ΙΒΜ.

O Sanjiva Weerawarana, μέλος της Ομάδας Συστημάτων Συστατικών Στοιχείων του ερευνητικού τμήματος της ΙΒΜ, συνεισφέρει στον ορισμό και το συντονισμό της τεχνικής στρατηγικής και των δραστηριοτήτων της ΙΒΜ για τις υπηρεσίες Ιστού. Μέλος του Apache Software Foundation, συμμετείχε στη δημιουργία πολλών προδιαγραφών, όπως των Soap 1.1 και WSDL 1.1, των οποίων κατασκεύασε τις πρώτες υλοποιήσεις.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.