Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο

Μια ιστορία για τη σωστή διατροφή

Νίκος Μιχαλόπουλος

Άννα Βερούλη

Eίναι ποτέ δυνατόν να χωρέσουν πέντε σωματοφύλακες σ΄ ένα ψυγείο; Eίναι ποτέ δυνατόν μέσα στη νύχτα να ακούγεται μουσική από το ίδιο αυτό ψυγείο;

Aκολουθήστε το περιπετειώδες ταξίδι του Mάνου στο πάρτι του ψυγείου του, στο πάρτι της ζωής του, και γνωρίστε μαζί του τους σημαντικότερους φύλακες του σώματός μας και της υγείας μας. Aνακαλύψτε την ενέργεια που κρύβεται σε κάθε επιλογή της διατροφής μας και μετατρέψτε το καθημερινό ταξίδι της τροφής σε ταξίδι γνώσης, εμπειρίας, νοστιμιάς, δύναμης και υγείας.

Νίκος Μιχαλόπουλος

Νίκος Μιχαλόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και δάσκαλος στο επάγγελμα, από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικά με το αγώνισμα του ακοντισμού. Είναι παντρεμένος με την Άννα Βερούλη από το 1997.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άννα Βερούλη

Άννα Βερούλη (Συγγραφέας)

Η Άννα Βερούλη γεννήθηκε στην Καβάλα και κατοικεί στο Ηράκλειο Αττικής. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από 14 ετών. Σε μικρό χρονικό διάστημα και με σκληρή δουλειά, έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς στην Αθήνα το 1982 και κόσμου, χάλκινο μετάλλιο στο Ελσίνκι το 1983. Σταμάτησε το 1993 έχοντας στην κατοχή της 118 χρυσά μετάλλια και ήταν στις 5 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης αθλητριών όλων των ετών. Από το 1990 ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με την ιδιότητα της αντιδημάρχου και υπεύθυνη κυρίως για τα "αθλητικά δρώμενα" του δήμου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ιούλιος Μαρουλάκης (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
25χ24
Βάρος:
0.395 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση