Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανθρώπινη φωνή
(Ομιλία και τραγούδι)
Συγγραφέας:   Δημήτρης Σ. Κατσάνης


Ανθρώπινη φωνή
Χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, καθημερινά, για να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να τραγουδήσουμε, να εκφράσουμε τις απόψεις, τις ιδέες, τα πιστεύω, τα συναισθήματά μας. Οι άνθρωποι μας κρίνουν από τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε, από την ποιότητα της φωνής μας και από την εντύπωση που αυτή προκαλεί. Ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε και εκφραζόμαστε, είναι δείγμα της καλλιέργειας, του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Η φωνή είναι ένα από τα σημαντικότερα μέσα επικοινωνίας του ανθρώπου.

Το βιβλίο αυτό ενημερώνει τον αναγνώστη και τον πληροφορεί ολοκληρωμένα γύρω από την ανθρώπινη φωνή, δίνοντας ταυτόχρονα σημαντικές πληροφορίες για την ομιλία και το τραγούδι. Πρόκειται για μία σημαντική και πρωτοπόρα έκδοση όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά και για τα διεθνή δεδομένα.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν επαγγελματικά τη φωνή τους, όπως καθηγητές και μαθητές φωνητικής, τραγουδιστές, ηθοποιοί, ψάλτες, ομιλητές, παρουσιαστές, δάσκαλοι, δικηγόροι, πωλητές, πολιτικοί. Απευθύνεται, επίσης, σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την ανθρώπινη φωνή για ενημερωτικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους και σε εκείνους το επάγγελμά των οποίων συνδέεται με την ανθρώπινη φωνή, όπως μηχανικοί ήχου, φωνολόγοι, ψυχολόγοι.

Για την παρουσίαση των θεμάτων συνεργάστηκαν έμπειροι και αξιόλογοι επιστήμονες ως συγγραφείς, επιμελητές ή σύμβουλοι και υποστηρικτές της έκδοσης. Σε πολλά σημεία του βιβλίου, γίνονται αναφορές σε άρθρα διακεκριμένων και αναγνωρισμένων επιστημόνων, καθώς και εξειδικευμένων φορέων και οργανισμών, που έχουν ως αντικείμενο έρευνας και μελέτης την ανθρώπινη φωνή.

Διαβάστε
· Φυσική: Ηχητική & Ακουστική
· Ιατρικά θέματα I - Αναπνοή, Ανατομία, Φυσιολογία και Λειτουργία του Φωνητικού συστήματος
· Ιατρικά θέματα II - Πρόληψη, Φωνητικές Παθήσεις, Συμβουλές
· Τεχνικά θέματα για την παραγωγή της φωνής κατά την Ομιλία και το Τραγούδι
· Αποτελεσματική Ομιλία: Διάλογος, Συζητήσεις, Επίσημες Παρουσιάσεις
· Τραγούδι: Τεχνική, Έκφραση, Ερμηνεία
· Διδασκαλία φωνητικής: Καθηγητές και Μαθητές τραγουδιού
· Επαγγελματίες τραγουδιστές
· Ασκήσεις φωνητικής
Επίσης
· Διατροφή και Ορθοφωνία
· Φωνή και Ψυχολογία
· Μίνι Ιατρικός άτλαντας
· Φωτογραφίες και Σχεδιαγράμματα.

29χ21 εκ., 320 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 783.01 (Ορθοφωνία), 414 (Φωνολογία), 782 (Φωνητική)
ISBN: 978-960-88708-2-6
ISBN (10ψήφιο): 960-88708-2-8
Βάρος: 1.067 κιλά
Εκδότης: Ομήγυρις
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
33.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

29.75
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Κατσάνης, Δημήτρης Σ.
Ο Δημήτρης Κατσάνης είναι γεννημένος στην Αθήνα και έχει μικρασιάτικη καταγωγή. Οι μουσικές του σπουδές περιλαμβάνουν: · επτά χρόνια μαθήματα κλασικού τραγουδιού · δύο χρόνια μαθήματα βυζαντινής μουσικής · σεμινάρια τεχνικής τραγουδιού, έκφρασης και ερμηνείας · μαθήματα βιολιού, πιάνου και κιθάρας Έχει συνεργαστεί / συνεργάζεται με · επαγγελματικές και ερασιτεχνικές χορωδίες · μουσικά σύνολα · στούντιο ηχογραφήσεων Επεκτείνει και εμπλουτίζει τις γνώσεις του παρακολουθώντας σεμινάρια: · διοίκησης και ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων · διαχείρισης κρίσεων · μάρκετινγκ, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών · διαφήμισης, επικοινωνίας, ομιλιών, παρουσιάσεων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.