Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το σημαινόμενο και το σημαίνον των αντωνυμιών στην ιταλική γλώσσα

Το σημαινόμενο και το σημαίνον των αντωνυμιών στην ιταλική γλώσσα
"Το Σημαινόμενο και το Σημαίνον των Αντωνυμιών στην Ιταλική Γλώσσα" είναι η επιστημονική μελέτη που πραγματεύεται κατά τρόπο διεξοδικό το συγκεκριμένο και αυτοτελές θέμα των αντωνυμιών και στόχο έχει να βοηθήσει τον έλληνα σπουδαστή να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την εκμάθηση της σωστής χρήσης των αντωνυμιών.

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια για μια ολοκληρωμένη γνώση, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε σ΄ αυτό το εγχειρίδιο τις αντωνυμίες αναλυτικά δίνοντας συνηθισμένες χρήσεις και παραδείγματα. Παραθέτουμε εκφράσεις που διευκολύνουν την κατανόηση και το ρόλο των αντωνυμιών στη σπουδή της γλώσσας.

Εκτός από τις αντωνυμίες θεωρήσαμε σκόπιμο να παραθέσουμε και τους οριστικούς προσδιορισμούς του ονόματος για να διευκολύνουμε τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα των προσδιορισμών που είναι απαραίτητοι για την κατανόηση και το ρόλο του άρθρου, του επιθέτου και των αριθμητικών.

Ελπίζουμε με την έκδοση αυτή να βοηθήσουμε περισσότερο αποτελεσματικά οποίον ασχολείται με την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας και να καλύψουμε κενά που πιθανόν να υπάρχουν.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

24χ17 εκ., 145 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 455 (Ιταλική γλώσσα - Γραμματική), 450 (Ιταλική γλώσσα)
ISBN: 978-960-12-1651-5
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1651-0
Βάρος: 0.286 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
12.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ζωή Βαζούρα σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στην Ιταλική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διδακτική των Γλωσσών στο Διατμηματικό του Α.Π.Θ. Συμμετείχε σε πολλά Διεθνή Συνέδρια με ανακοινώσεις στη Διαπολιτιομική Εκπαίδευση, στην Πολυγλωσσία, στην Αξιολόγηση, στη Διδακτική της Ιστορίας και στην Εκπαίδευση από Απόσταση. Έχει μεταφράσει έργα Ιταλών ποιητών και συγγραφέων και δημοσίευσε εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος πνευματικών συλλόγων και της Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει την ιταλική γλώσσα στο Α.Π.Θ.

Μιχαήλ, Λάκριμα
Η Λάκριμα - Μαντιλένα Μιχαήλ (Σιμπίου - Ρουμανίας, 1955) διδάσκει ρουμανική γλώσσα, λογοτεχνία και πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών (Φλώρινα). Είναι απόφοιτη του Κολεγίου Gheoghe Lasar της πόλης Σιμπίου και σπούδασε γαλλική και αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Cluj - Napoca της Ρουμανίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών στις "Επιστήμες της Γλώσσας και Επικοινωνίας" του ίδιου Πανεπιστημίου. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα της Ρουμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Σιμπίου Ρουμανίας. Επί σειρά ετών διευθύντρια σπουδών και ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών στη Θεσσαλονίκη καθώς και αξιολογήτρια - βαθμολογήτρια στις Κρατικές Εξετάσεις Γλωσσομάθειας του Υπουργείου Παιδείας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.