Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μακροοικονομική

Μακροοικονομική
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία προσπάθεια συστηματικής παρουσίασης της θεωρίας και της πρακτικής της μακροοικονομικής ανάλυσης. Περιλαμβάνει τέσσερις βασικούς άξονες: την κλασική θεωρία, την κεϋνσιανή θεωρία, τη θεωρία της οικονομικής ανάπτυξης και οικονομικής μεγέθυνσης και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής σε καθεστώς σταθερών και κυμαινόμενων συναλλαγματικών ισοτιμιών. Το βιβλίο είναι γραμμένο με γλαφυρό τρόπο και περιλαμβάνει απλά αριθμητικά παραδείγματα για την πληρέστερη κατανόηση της ύλης.

Απευθύνεται τόσο στους φοιτητές των σχολών Οικονομικής Επιστήμης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, όσο και στον απλό αναγνώστη που επιθυμεί να μυηθεί στον τρόπο λειτουργίας μίας σύγχρονης μικτής οικονομίας.

24χ17 εκ., 413 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 339 (Μακροοικονομική)
ISBN: 978-960-351-709-2
ISBN (10ψήφιο): 960-351-709-7
Βάρος: 0.746 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
35.67
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.10
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Νίκος Αντωνάκης γεννήθηκε στο Κάιρο το 1961. Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Master of Science του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικός Επιστήμονας στη βαθμίδα του Λέκτορα στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεργάτης του Κέντρου Οικονομικής της Άμυνας του Πανεπιστημίου του York, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της Επιθεώρησης "Ελλάδα και ΕΟΚ" (1988-89). Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Royal Economic Society και της International Defence Economics Association. Αναπληρωτής Επιστημονικός Συντονιστής του 35τόμου έργου "Το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας" του Υπουργείου Ανάπτυξης, συντονιστής και έταιρος προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το συγγραφικό του έργο αποτελείται από 7 βιβλία και 32 άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.