Παρακαλώ…ας μείνει μεταξύ μας
zoom in

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα συνεργασίας, να γράψουν ένα έργο για μια πρωταγωνίστρια του θεάτρου, και για δυο τηλεοπτικούς συγγραφείς που ψάχνουν έργο για την πρωταγωνίστρια αυτή! Η Κάτια, ταλαντούχος πρωταγωνίστρια του "σοβαρού" θεάτρου, έπειτα από απανωτές αποτυχίες στο θέατρο, επειδή ανεβάζει έργα κουλτουριάρηδων συγγραφέων που τελειώνουν μόνο σε -όφκσι, υποκύπτει στη συνεργασία με δύο τηλεοπτικούς συγγραφείς, οι οποίοι αναλαμβάνουν να γράψουν το έργο για την καινούρια θεατρική παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί. Και με αφορμή τη συνεργασία αυτή, ξετυλίγεται όλη η ζωή της σημερινής σόου μπιζ, με τις φιλοδοξίες, τους έρωτες, τα πάθη, τις ίντριγκες των ανθρώπων του θεάματος.

Πρόκειται για το καινούργιο έργο των Ρήγα-Αποστόλου, που παίζεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Αλέξανδρος Ρήγας

Αλέξανδρος Ρήγας (Συγγραφέας)

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μόνος έγραψε τα τηλεοπτικά σενάρια: "Η Ελίζα και οι άλλοι", "Ένας έρωτας", "Πάτερ Ημών", "Dolce Vita", και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Αποστόλου τα σενάρια: "Δυο Ξένοι", "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη", "Κόκκινο Δωμάτιο" καθώς και τα θεατρικά έργα: "Νυφικό κρεβάτι", "Το δώρο", "Μπαμπά... μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" και "Τρεις φορές γυναίκα". Επί σειρά ετών, εργάστηκε στο ραδιόφωνο, σε ιδιωτικούς σταθμούς, αλλά και στην ΕΡΑ 2, σε εκπομπές με θέμα τη μουσική του κινηματογράφου και του θεάτρου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Αποστόλου

Δημήτρης Αποστόλου (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Αποστόλου δημοσιογράφησε για 20 χρόνια σε όλα σχεδόν τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα ημερησίου και περιοδικού Τύπου ως συντάκτης αλλά και ως επικεφαλής τμημάτων. Εργάστηκε για 12 χρόνια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο σε δημοσιογραφικές, χιουμοριστικές και ενημερωτικές εκπομπές, καθώς και σε εκπομπές πολιτισμού και λόγου. Έγραψε σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα τα σενάρια: "Δυο Ξένοι", "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη", "Κόκκινο Δωμάτιο" καθώς και τα θεατρικά έργα: "Νυφικό κρεβάτι", "Το δώρο", "Μπαμπά... μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" και "Τρεις φορές γυναίκα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
21χ17
Βάρος:
0.341 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση