Η αγάπη που δεν τολμάει να πει τ' όνομά της
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η αγάπη που δεν τολμάει να πει τ' όνομά της

Δοκίμια για την queer επιθυμία και σεξουαλικότητα

14.64€ -10% 13.18€

Τα κείμενα σε αυτή την ανθολογία μιλούν με ζέση και χωρίς φραγμούς για την queer σεξουαλικότητα. Σε δέκα δοκίμια διαυγούς και ανατρεπτικού λόγου, μια διεθνής και διαφόρων τάσεων ομάδα από γκέι, αμφιφυλόφιλους και διαφυλικούς λογοτέχνες και δοκιμιογράφους εκμυστηρεύονται τα πάντα για την ζωή, τον έρωτα, την επιθυμία και το σεξ: εξερευνούν το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι τον εαυτό τους σεξουαλικά, πως καθορίζουν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τι τους διεγείρει και πώς εκτονώνονται. Αυτά τα κείμενα είναι φωτογραφικά στιγμιότυπα, ιδιαίτερες ματιές στη ζωή του κάθε ανθρώπου - γενναίες και έντιμες. Το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου είναι συναρπαστικό, όπως και να το δει κανείς: μια αντιπροσωπευτική μελέτη της σεξουαλικότητας - που και την έχουμε ανάγκη και μας αξίζει - ή ένα ευχάριστο ανάγνωσμα πριν πέσουμε το βράδυ στο κρεβάτι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σας εγγυώμαι ότι θα το απολαύσετε.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κωνσταντίνος Ματσούκας

Κωνσταντίνος Ματσούκας (Μεταφραστής)

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Ματσούκας έχει ζήσει και σπουδάσει στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, όπου κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην φιλοσοφία στο Πανεπιιστήμιο του Σίδνεϊ. Έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σαν επiκουρικός καθηγητής φιλοσοφίας (tutor), ακαδημαϊκός ερευνητής, μεταφραστής/διερμηνέας, εκφωνητής ειδήσεων και αρθρογράφος. Επίσης, τα τελευταία είκοσι χρόνια ζωγραφίζει υφάσματα.

Greg Wharton

Greg Wharton (Επιμέλεια)

Ο Γκρεγκ Ουάρτον είναι συγγραφέας και ανθολόγος πολλών συλλογών διηγημάτων και δοκιμίων. Κάτοχος του βραβείου Lambda Literaty Award για το βιβλίο του "See Dick Deconstruct" και εκδότης του Οίκου Suspect Thoughts Press από τον Ιούλιο του 2001. Ζει και εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
186
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.308 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση