Reiki
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Reiki

Ταξίδι χωρίς απόσταση, ταξίδι χωρίς γυρισμό

Θάλεια Λουκίδου

Το Reiki είναι ένα ενεργειακό, θεραπευτικό σύστημα που επιφέρει ισορροπία και αρμονία στον άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να ασκήσει το Reiki μετά από κατάλληλη εκπαίδευση, τόσο στον εαυτό του όσο και στους άλλους με ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και την ψυχοπνευματική ζωή.

Το βιβλίο αυτό βγήκε μέσα από τα βιώματα της συγγραφέως που τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της περπατάει το μονοπάτι του Reiki Δασκάλου. Μυημένη από τη Γενεαλογία, Phyllis Furumoto, ανακαλύπτει το Reiki κάθε στιγμή της ζωής της. Κάθε στιγμή είναι και μια καινούργια ανακάλυψη μιας νέας πτυχής του Reiki. Το μονοπάτι του Reiki Δασκάλου έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος. Το ταξίδι της είναι χωρίς απόσταση γιατί είναι εσωτερικό ταξίδι. Το ταξίδι της είναι χωρίς γυρισμό γιατί κάθε εμπειρία την αλλάζει για πάντα.

Υπάρχει ένας Δάσκαλος μέσα στον καθέναν από εμάς. Το βιβλίο αυτό γράφεται με την ευχή να βρουν όλοι οι άνθρωποι το Δάσκαλο μέσα τους.

Θάλεια Λουκίδου

Θάλεια Λουκίδου (Συγγραφέας)

Η Θάλεια Λουκίδου είναι Reiki Δάσκαλος του Φυσικού Ιαματικού Συστήματος Usui και είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού των Reiki Δασκάλων, The Reiki Alliance. Έχει σπουδάσει Φυσικός στην Ελλάδα και έχει διδακτορικό σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Πληροφορική. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Washington International College με το βαθμό της τακτικής καθηγήτριας. Επίσης, έχει διδακτορικό σε Επιστήμη Περιβάλλοντος. Ασχολείται με διαλογισμό πάνω από 30 χρόνια και έχει σπουδάσει Ινδική Φιλοσοφία. Ήταν επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας στον Οργανισμό The Reiki Alliance και εργαζόταν για την ανάπτυξη ερευνητικών προγραμμάτων στην Ευρώπη, την Αμερική και σε όλο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
167
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.268 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση