Κώδικας άστρο του Ιησού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κώδικας άστρο του Ιησού

Σωτήρης Σοφιάς

Στις σελίδες που ακολουθούν υπάρχουν οι απαντητικές επιστολές της Ορθόδοξης εκκλησίας στις δικές μου επιστολές μέσω των οποίων τους ενημέρωσα για τη μεγάλη ανακάλυψή μου.
Τη μελέτη μου την απέστειλα μέσω του γραφείου των Αθηνών στον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Η απάντηση του Πατριάρχη μέσω του εκπροσώπου του με ικανοποίησε απόλυτα. Μάλιστα θυμήθηκε ο Παναγιότατος ότι τις ημέρες που μου έστειλε την απαντητική του επιστολή είχα την ονομαστική μου εορτή πράγμα που με συγκίνησε ιδιαίτερα. Εύχομαι μόνο να την διάβασε προσωπικά ο ίδιος ο Πατριάρχης και να ενημερώθηκε άμεσα για το Θείο περιεχόμενό της που αφορά την εκκλησία 100%.
Ενημέρωσα και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και η απάντηση του εκπροσώπου της Ελλαδικής εκκλησίας επισυνάπτεται.
Επίσης μέσω ενός συναδέλφου και φίλου στην εταιρεία που εργάζομαι, ήρθα σε επαφή με τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό. Διάβασε την εκτεταμένη περίληψη της μελέτης μου προσεκτικά και την έκρινε φυσικά από τη θεολογική της πλευρά. Τις παρατηρήσεις που μου απέστειλε τις έλαβα σοβαρότατα υπ` όψη μου και τις ενσωμάτωσα κατά το δυνατόν στο τελικό κείμενο. Τα θερμά του λόγια με εμψύχωσαν και μου ενίσχυσαν την πίστη ότι η μελέτη μου θα αποτελέσει ισχυρότατο ντοκουμέντο για την ιστορικότητα του προσώπου του Ιησού Χριστού. Την ιδιόχειρη αφιέρωσή του την έγραψα στον υπολογιστή και την παραθέτω και αυτή.
Η μελέτη αυτή πραγματεύεται ένα ιερό θέμα γι` αυτό καταβλήθηκε από μέρους μου τεράστια προσπάθεια έτσι ώστε οι αναφορές μου στη θρησκεία να συμπλέουν με την Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση. Φυσικά αν μια ιστορική μελέτη αποδεικνύει ότι κάποια γεγονότα ίσως έγιναν λίγο διαφορετικά απ` ότι αναφέρονται στα Ευαγγέλια, δε σημαίνει ότι είναι αιρετική. Αν έχω γράψει κάτι στη μελέτη μου που αντίκεινται στην Χριστιανική παράδοση ευχαρίστως να το διορθώσω.

Σωτήρης Σοφιάς

Σωτήρης Σοφιάς (Συγγραφέας)

Ο Σωτήρης Σοφιάς γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1961. Τελείωσε τη μέση εκπαίδευση στη γενέθλια πόλη του το 1979. Συνέχισε ανώτατες σπουδές στο Ε.Μ.Π. στο τμήμα των Τοπογράφων Μηχανικών από όπου αποφοίτησε το 1985. Υπηρέτησε τη θητεία του στο Μηχανικό Σώμα του Ελληνικού Στρατού ως έφεδρος αξιωματικός. Η μεγάλη του αγάπη υπήρξε πάντα η ζωγραφική με την οποία ασχολείται από μικρό παιδί έχοντας φιλοτεχνήσει πάνω από 300 ελαιογραφίες. Ο έρωτας όμως της ζωής του ήταν και είναι η Αστρονομία. Τρία τηλεσκόπια έχουν αποτελέσει το μέσο για την εξερεύνηση του θαύματος του ουρανού, ενώ αμέτρητα βιβλία Αστρονομίας κοσμούν τη βιβλιοθήκη του. Η ανήσυχη φύση του τον οδήγησε τα τελευταία χρόνια στα γοητευτικά μονοπάτια της αναζήτησης και της έρευνας. Δεν περιορίστηκε όμως στα γνωστά μονοπάτια της Επιστήμης, αλλά τόλμησε να προχωρήσει στην εξερεύνηση των μυστηρίων και των "σκοτεινών" σημείων των κατεστημένων απόψεων. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαλύψει άγνωστες πληροφορίες και να φτάσει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που ανατρέπουν τη συμβατική θεώρηση του κόσμου μας...
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
218
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.274 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση