Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχέση μάρκας - καταναλωτή. Ξαναγράφοντας το μάρκετινγκ

Σχέση μάρκας - καταναλωτή. Ξαναγράφοντας το μάρκετινγκ
Η πολυπλοκότητα της επικοινωνίας της μάρκας είναι ένα από τα πιο δύσκολα στοιχεία του μάρκετινγκ. Η συνεχής εξέλιξη του καταναλωτή μας οδηγεί στη δημιουργία νέων μηνυμάτων, μεθόδων και πρακτικών. Το βιβλίο αυτό μας προσφέρει εμπειρίες από πολλά τμήματα και marketers για το πως αντέδρασαν και επικοινώνησαν στην πράξη. H ολοκλήρωση της αφήγησης μέσω των γεγονότων και των προμηθευτών καθιστά το βιβλίο ιδιαίτερα πληροφοριακό και ισχυρό.

Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Γενικός Διευθυντής ΑΒ Βασιλόπουλος


Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρόσβαση σε πρακτικές επιλεγμένες από μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στον κόσμο, εύκολα εφαρμόσιμες λόγω της υψηλής τους ανάλυσης.

Πέτρος Καλκάνης, Managing Director, Johnson & Johnson Hellas


Θεωρώ το βιβλίο αυτό χρησιμότατο όχι μόνο για όλα τα στελέχη, αλλά και για κάθε άνθρωπο απολύτως, επειδή η προβολή και επιτυχία κάθε ατόμου είναι αποτέλεσμα της δικής του αντίληψης, της τοποθέτησής του στο περιβάλλον του και των επικοινωνιακών του ικανοτήτων.

Χαραλ. Κ. Κανελλόπουλος, Καθηγητής Μάνατζμεντ Πανεπιστημίου Πειραιώς


... Με την αναλυτική του προσέγγιση, το βιβλίο κάνει κάθε δυσεπίλυτο πρόβλημα να φαντάζει πλέον εύκολη υπόθεση για όλους, από τον CEO της εταιρίας μέχρι και το νεότερο πωλητή.

Χάρης Μπαλάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, Omega Pharma Hellas


Το βιβλίο αυτό εστιάζει τις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας στον πραγματικό τους σκοπό, αυτόν της ανάπτυξης ποιοτικής σχέσης με τον πελάτη μακριά από μια πιστότητα βασισμένη στην αδράνειά του στην τιμή των αγαθών.

Κορίνα Πατέλη - Bell, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Fiat Auto Hellas


Δημιουργικές ιδέες που διαφοροποιούν τα προϊόντα / υπηρεσίες, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πόρους στις επιχειρήσεις είναι το ζητούμενο της σύγχρονης διοίκησης. Το βιβλίο αυτό αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται τεράστια κονδύλια για την κατάκτηση μεριδίων αγοράς.

Mάρκος Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας Shell MED


Βοήθημα για την αύξηση των πωλήσεων, οδηγός για όποιον θέλει να διαγράψει τη δική του πορεία στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ιωάννης Πολίτης, Διευθυντής Πωλήσεων OTC, Novartis Hellas

24χ17 εκ., 508 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
ISBN: 978-960-89770-0-6
ISBN (10ψήφιο): 960-89770-0-2
Βάρος: 0.9 κιλά
Εκδότης: Profit Lever
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
36.63
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.60
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κωνσταντίνος Παντίδος είναι σύμβουλος στρατηγικής και μάρκετιγκ και πωλήσεων. Έχει διατελέσει στέλεχος και σύμβουλος σε μεγάλο αριθμό πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών από διαφόρους κλάδους της οικονομίας όπως Nestle Hellas SA, Gillete UK Ltd, Gillette Group Italy SrL, Notos Com, Procter & Gamble Ελλάδος ΕΠΕ, Ελληνικοί Βωξίτες Ελικώνος, κλπ. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μιλά τέσσερις γλώσσες και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του μάρκετιγκ σε μεταπτυχιακά προγράμματα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.