Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Στοιχεία τεχνολογίας
(Α΄ τάξη επαγγελματικού λυκείου)
Συγγραφέας:   Γιώργος Ι. Παρίκος


Στοιχεία τεχνολογίας
Το βιβλίο "Στοιχεία Τεχνολογίας" έχει σκοπό να βοηθήσει το μαθητή να αντιληφθεί διαδικασίες και τις αλληλεξαρτήσεις των διαφόρων τεχνικών συστημάτων, παρέχοντας τις βασικές τεχνολογικές γνώσεις, που καλύπτουν τους κύριους τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι γνώσεις της τεχνολογίας παρουσιάζονται με απλό τρόπο και σε συνδυασμό με την απαραίτητη ακρίβεια στην τεχνική ορολογία.

Η κατανόηση των στοιχείων της τεχνολογίας συμπληρώνεται και ενισχύεται μέσα από τα κατάλληλα, έγχρωμα σχήματα που έχουν επιλεχθεί, τους περιεκτικούς πίνακες και τη διαβαθμισμένη σειρά ανάπτυξης της ύλης του βιβλίου.

Το βιβλίο δημιουργήθηκε για να καλύψει τους διδακτικούς σκοπούς του μαθήματος "Στοιχεία Τεχνολογίας" της Α΄τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ. Λ.)

Οι συγγραφείς και οι επιμελητές του βιβλίου φρόντισαν ώστε τα γνωστικά αντικείμενα της ύλης να αναπτυχθούν σύμφωνα με το επίπεδο των μαθητών που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με βασικά θέματα τεχνολογίας.

Η ύλη που αναπτύσσεται στο βιβλίο είναι απαραίτητα χρήσιμη για το μελλοντικό τεχνίτη, όποια ειδικότητα και αν αποφασίσει ο ίδιος να ακολουθήσει.

Το "γλωσσάριο" στο τέλος του βιβλίου θα βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να κατανοήσουν τυχόν δύσκολες λέξεις και τεχνικούς όρους.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)29χ21 εκ., 303 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 600.07 (Τεχνολογία - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση))
Άλλα πρόσωπα: Στέφανος Τουλόγλου (Επιμελητής) , Ιωάννης Χ. Βελαώρας (Επιμελητής) , Σπύρος Α. Πακτίτης (Επιμελητής) , Πολύδωρος Κ. Σταυρόπουλος (Επιμελητής) , Βασίλης Γεωργιάννης (Μεταφραστής) , Βασίλης Γεωργιάννης (Επιμελητής) , Ευάγγελος Ν. Μηλιωρίτσας (Επιμελητής) , Παναγιώτα Ψαλλίδα (Μεταφραστής) , Ζαχαρούλα Μουρελάτου (Επιμελητής) , Ηρακλής Μπουλτούμης (Επιμελητής) , Σταύρος Παροίκος (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-411-642-3
ISBN (10ψήφιο): 960-411-642-8
Βάρος: 0.675 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
32.61
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

25.44
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.