Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πώς να ετοιμάσετε μια επιτυχημένη παρουσίαση
Συγγραφέας:   Andrew Bradbury


Πώς να ετοιμάσετε μια επιτυχημένη παρουσίαση
Η σωστή επικοινωνία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιχειρηματική επιτυχία. Από την εκπαίδευση νέων στελεχών, έως την καλλιέργεια σωστών σχέσεων με μελλοντικούς πελάτες, η ικανότητα τού να μπορεί κανείς να προσφέρει σωστά και αποτελεσματικά τη γνώση είναι ιδιαίτερα σημαντική στον επιχειρηματικό χώρο.

Αυτήν, ακριβώς, θα καλλιεργήσετε με τη βοήθεια του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας! Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό συμβουλών και επίλυσης όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια μιας παρουσίασης, ιδανικό, όχι μόνο για σχετικά άπειρους ομιλητές, αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές ικανότητές τους. Στις σελίδες του θα βρείτε χρήσιμες ηληροφορίες, με στόχο:
- Να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας
- Να είστε σαφείς και συνοπτικοί
- Να κατανοείτε τη γλώσσα του σώματος
- Να αξιοποιείτε αποτελεσματικά τα οπτικά βοηθήματα

Το βιβλίο "Πώς να ετοιμάσετε μια επιτυχημένη παρουσίαση" καλύπτει όλες τις πτυχές δημιουργίας μιας άψογης παρουσίασης, από τον αρχικό σχεδιασμό, έως την τελειοποίηση των λεπτομερειών!


Σημείωση: Copyright: Kogan Page. Ειδική έκδοση της "Γ. Κ. Ελευθερουδάκης Α.Ε." για την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με τον "Ελεύθερο Τύπο" του Σαββάτου στις 1.12.2007. Διατίθεται στα βιβλιοπωλεία.

21χ13 εκ., 148 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: The Sunday Times· Οδηγός Επιτυχίας
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 158 (Συμβουλευτική), 153.6 (Επικοινωνία (Ψυχολογία))
Άλλα πρόσωπα: Νέλλη Παρασκευοπούλου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-200-113-4
ISBN (10ψήφιο): 960-200-113-5
Βάρος: 0.172 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
12.17
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.83
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Andrew Bradbury είναι ειδικευμένος κοινωνικός ψυχολόγος με περισσότερα από 20 χρόνια πείρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τόσο για τεχνικές όσο και άλλες δεξιότητες. Είναι επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου "Develop Your NLP Skills" (εκδ. Kogan Page).

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.