Πώς να δείτε τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πώς να δείτε τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι

1935- Dalai Lama XIV

12.90€ -10% 11.61€

Ο 14ος Δαλάι Λάμα, μια από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του καιρού μας, μάς προσκαλεί σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και εσωτερικής ανάπτυξης. Στο βιβλίο του αυτό αποκαλύπτει αρχαίες τεχνικές που μπορούν να μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε τις ψευδαισθήσεις για τον εαυτό μας και να δούμε τα πράγματα ως έχουν σε ένα πιο αυθεντικό επίπεδο ύπαρξης.

1935- Dalai Lama XIV

1935- Dalai Lama XIV (Συγγραφέας)

Ο Δαλάι Λάμα, ο Τεντζίν Γκιάτσο, είναι ο πνευματικός και κοσμικός ηγέτης του θιβετιανού λαού. Γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1935, σ΄ ένα χωριουδάκι που ονομάζεται Τάκτσερ και βρίσκεται στο βορειοανατολικό Θιβέτ. Η Αυτού Αγιότης, που προερχόταν από οικογένεια χωρικών, αναγνωρίστηκε όταν ήταν δύο ετών, σύμφωνα με τη θιβετιανή παράδοση, ως μετενσάρκωση του προκατόχου του, του 13ου Δαλάι Λάμα. Οι Δαλάι Λάμα αποτελούν ενσαρκώσεις του Βούδα της Συμπόνιας, οι οποίοι επέλεξαν να γεννηθούν και πάλι, με σκοπό να υπηρετούν άλλα ανθρώπινα όντα. Δαλάι Λάμα σημαίνει "Ωκεανός Σοφίας". Συνήθως οι Θιβετιανοί αποκαλούν την Αυτού Αγιότητα Γιέσε Νόρμπου, "Το Πετράδι που πραγματοποιεί Ευχές", ή απλώς Κούντουν, που σημαίνει Ύπαρξη. Το 1989, απονεμήθηκε στην Αυτού Αγιότητα το βραβείο Νομπέλ Ειρήνης, λόγω της σταθερής αντίστασης στη χρήση βίας, ακόμη και στην περίπτωση επίθεσης προς το λαό του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ευστάθιος Η. Λιακόπουλος

Ευστάθιος Η. Λιακόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Ευστάθιος Λιακόπουλος γεννήθηκε στην Αρκαδία. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου για πολλά χρόνια. Παράλληλα επιδόθηκε στη μελέτη αλλά και στην προσπάθεια αναβίωσης ορισμένων εσωτερικών συστημάτων της Δύσης, όπως είναι οι Ναΐτες Ιππότες, ο Τεκτονισμός και οι Ροδόσταυροι. Ανήκοντας στην ιεραρχία τους, την υπερέβη, ενδιαφερόμενος για την ουσιαστική τους πλέον συμβολή στο ιστορικό γίγνεσθαι. Τελικά όμως τον απέσπασε ο Βουδισμός και ειδικότερα ο Θιβετιανός Βουδισμός (του Αδαμαντινού Οχήματος) στον οποίο κυριολεκτικά έχει αφιερωθεί και τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Jeffrey Hopkins (Μεταφραστής)

Ο Jeffrey Hopkins Ph.D. έχει εργαστεί για μια ολόκληρη δεκαετία ως επίσημος μεταφραστής του Δαλάι Λάμα. Είναι καθηγητής Θιβετανικών και Βουδιστικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, όπου και έχει ιδρύσει το μεγαλύτερο ακαδημαϊκό πρόγραμμα Θιβετανικών και Βουδιστικών σπουδών στο δυτικό κόσμο. Διεθνώς αναγνωρισμένος μελετητής του Βουδισμού, είναι συγγραφέας άνω των είκοσι πέντε βιβλίων.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
190
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.287 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση