Μαλένα είναι το όνομα ενός ταγκό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαλένα είναι το όνομα ενός ταγκό

Almudena Grandes

22.22€ -27% 16.22€

Η Μαλένα, ένα σπινθηροβόλο πνεύμα, είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας πλούσιας οικογένειας της σημερινής Μαδρίτης, στην οποία κυριαρχεί η ιερατική φιγούρα ενός σκοτεινού παππού, που η διπλή ζωή του πρόσφερε απογόνους πολλούς και ανεξέλεγκτους. Σε αντίθεση με τη δίδυμη αδελφή της, τη Ρένια, η Μαλένα είναι μια επαναστάτρια: έχει τις πρώτες της σεξουαλικές εμπειρίες με τον ξάδελφό της, ενώ τελικά παντρεύεται έναν άντρα που δεν τον αγαπά. Πάνω της πλανάται η σκιά του Ροδρίγο, του τυχοδιώκτη από τον οποίο ξεκίνησε η απόκτηση της οικογενειακής περιουσίας...

H αισθησιακή Μαλένα κυριαρχεί σε όλο αυτό το πολύχρωμο μπαρόκ μυθιστόρημα, που ξεχειλίζει από ζωτικότητα και χιούμορ, αποκαλύπτοντας μια από τις πιο σημαντικές γυναικείες φωνές της εποχής μας.

Λήδα Παλλαντίου (Μεταφραστής)


Almudena Grandes

Almudena Grandes (Συγγραφέας)

Η Αλμουδένα Γκράντες (Μαδρίτη, 1960) συστήθηκε στο κοινό το 1989 με το "Οι ηλικίες της Λουλού" (Κριτική, 1995, XI Premio La Sonrisa Vertical). Έκτοτε απολαμβάνει αδιάλειπτα την εκτίμηση αναγνωστών και κριτικών. Πολλά έργα της έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο και στο θέατρο και έχουν τιμηθεί, μεταξύ άλλων, με τα βραβεία Premio de la Fundacion Lara, Premio de los Libreros de Madrid, Premio de los Libreros de Sevilla, Rapallo Carige και Prix Mediterranee. Έχει σπουδάσει γεωγραφία και ιστορία στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης ενώ έχει εργαστεί σε γνωστό εκδοτικό οίκο της Ισπανίας. (φωτογραφία: Daniel Mordzinski)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
756
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
1.126 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση