Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικοί πίνακες και εξισώσεις του Perry για χημικούς μηχανικούς
Συγγραφέας:   James G. Speight


No Cover
Η βιομηχανική χημεία και μηχανική έχουν αποτελέσει αντικείμενο λεπτομερούς έρευνας σε πολλά εγκυκλοπαιδικά συγγράμματα. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκλολο να ληφθούν πληροφορίες από τις διάφορες πηγές. Έτσι, υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για ένα βιβλίο όπως οι Βασικοί Πίνακες και Εξισώσεις, που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες πάνω στις χημικές ιδιότητες και τις χημικές διεργασίες των βιομηχανικών διεργασιών, με γρήγορο και συνεπή τρόπο.

Αυτό το βιβλίο, που έχει τον τίτλο "Βασικοί Πίνακες και Εξισώσεις" αποτελεί μια εμπεριστατωμένη πηγή, που περιέχει πίνακες και τύπους, που θα αποτελέσουν μια γρήγορη και πλήρη αναφορά για τους χημικούς μηχανικούς. Οι πίνακες δεδομένων και τύπων είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μπορεί κανείς να ανατρέξει εύκολα σε αυτούς και να τους εφαρμόσει στις χημικές διεργασίες μετατροπής πρώτων υλών σε χρήσιμα προϊόντα. Επίσης οι πίνακες αυτοί παρέχουν πληροφορίες σχετικές με τις χημικές διεργασίες και στο σχεδιασμό εξοπλισμού.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

670 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 540 (Χημεία )
Άλλα πρόσωπα: Μ. Κροκίδα (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-418-146-9
ISBN (10ψήφιο): 960-418-146-7
Βάρος: 0.55 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2007
Γράψε τη δική σου κριτική
44.73
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

40.26
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. James G. Speight είναι ο συγγραφέας, εκδότης και συντονιστής περισσότερων από εικοσιπέντε βιβλίων και βιβλιογραφιών που σχετίζονται με την επεξεργασία καυσίμων και με περιβαλλοντικά θέματα. Ως αναγνώριση του έργου του, του απονεμήθηκαν τα εξής: το Diploma of Honor, National Petroleum Engineering Society, for Outstanding Contributions in the Petroleum Industry, το Gold Metal of the Russian Academy of Natural Sciences for Outstanding Work, το Degree of Doctor of Science από το Russian Petroleum Research Institute στο St. Petersburg στη Ρωσία και το Einstein Medal of the Russian Academy of Natural Sciences σε αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς και προσφοράς στον τομέα των γεωλογικών επιστημών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.