Όχι στον μεταλλαγμένο κακό λύκο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όχι στον μεταλλαγμένο κακό λύκο

Στέλιος Πελασγός

Ο πιο τρομερός Λύκος δεν είναι ο Κακός. Είναι ο Καλός Λύκος!!! Είναι μεταλλαγμένος!!! Διαφημίζει γενετικά τροποποιημένα προϊόντα και μεταλλάσσει όλα τα πλάσματα του δάσους και των παραμυθιών.

Μετά τον τραγουδιστή μπακαλιάρο και την υπερηχητική χελώνα ακολουθούν οι νάνοι με γονίδια καμηλοπάρδαλης. Και η καταστροφή επεκτείνεται.

Αν δεν είσαι μεταλλαγμένος κι εσύ, θα γελάσεις πολύ. Θα μάθεις όμως και να προστατεύεσαι και να αντιστέκεσαι!

Βασίλης Παπατσαρούχας

Βασίλης Παπατσαρούχας (Εικονογράφος)

Ζωγράφος και εικονογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε ζωγραφική και σκηνογραφία στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις με έργα ζωγραφικής, κατασκευές, καθώς επίσης με ταινίες video-art. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με την εικονογράφηση και την καλλιτεχνική επιμέλεια βιβλίων. "Η Ωραία Κουμπωμένη" είναι το δεύτερο βιβλίο με κείμενο και εικονογράφηση δική του, ενώ το πρώτο, "Η μαγική ομπρέλα του παλιάτσου" (εκδ. Παπαδόπουλος), κυκλοφόρησε πρόσφατα και από εκδοτικό οίκο της Βραζιλίας.

Στέλιος Πελασγός

Στέλιος Πελασγός (Συγγραφέας)

Ο Στέλιος Πελασγός (Δρ) ξεκίνησε την αναβίωση της τέχνης της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης στην Ελλάδα. Σπούδασε και δημιούργησε στα τέσσερα μονοπάτια των παραδοσιακών παραμυθάδων και των σύγχρονων αφηγητών: τη λογοτεχνία / φιλολογία, την παιδαγωγική, το θέατρο και την ψυχολογία. Γνώρισε τους σύγχρονους παραμυθάδες στη Γαλλία. Εγκατέλειψε την Αθήνα αναζητώντας τη σιωπή και το σκοτάδι που κλωσούν τα παραμύθια. Στις μικρές ανθρώπινες κοινότητες και στη Φύση ξαναβρήκε τις ρίζες του. Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη δίνοντας παραστάσεις αφήγησης για ενήλικες ή παιδιά και διδάσκοντας την πανάρχαια τέχνη της προφορικής αφήγησης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
37
Διαστάσεις:
25χ25
Βάρος:
0.365 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση