Ταξίδι στην πέμπτη διάσταση, Ένα θεϊκό ταξίδι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ταξίδι στην πέμπτη διάσταση, Ένα θεϊκό ταξίδι

Γαλαξίας νέφελων

Μαρία Ζαβού

Πλανητικό γαλαξιακό συγκρότημα νέφελων, χιλιάδες αστέρια...
Όλα κατοικούνται. Πάλλονται οι υψηλές συχνότητες και ανήκουν σε άλλες σφαίρες αντίληψης.
Υπάρχει μορφή. Μόνο που η μοριακή της σύνθεση είναι πιο λεπτή. Εκεί κατοικούν οι ανώτεροι αγγελικοί εαυτοί των ψυχών. Προσπαθούν να αφυπνίσουν τις ψυχικές τους προβολές (τους ανθρώπους) ώστε να ανέβουν μαζί τα σκαλοπάτια της εξέλιξης.
Ταξίδι στην Πέμπτη Διάσταση... Ένα υπερβατικό τολμηρό, πραγματικό ταξίδι, όπου ο ανώτερος εαυτός αναλαμβάνει τη μετουσίωση της ψυχής.
Κατά τη διάρκεια των 9 μυήσεων η ψυχή παίρνει την αρχέγονη γνώση και λαμβάνει τα μυστικά κλειδιά ώστε να αποκόψει τις καρμικές της οφειλές να απαλλαγεί από την κατώτερη προσωπικότητάς της και να διαμορφώσει καινούριο σενάριο ζωής.
Ενεργοποιείται ο σπόρος της αθανασίας.
Η γνώση της ψυχής με τη θεϊκή της ουσία αποτελεί τη μυστική διδασκαλία του Χριστού.
Αυτή η ένωση λειτουργεί καταλυτικά διότι είναι η υψηλότερη μύηση.
Μέσω αυτού του ταξιδιού ο ανώτερος εαυτός μας κάνει το δύσκολο πέραμά μας από τη ζωή εύκολο μαθαίνοντας τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος να τον βιώνουμε χωρίς πόνο.

Μαρία Ζαβού

Μαρία Ζαβού (Συγγραφέας)

Η Μαρία Ζαβού γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε ζωγραφική και αγιογραφία. Έχει κάνει πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα καθώς και την Αμερική όπου έμεινε έξι χρόνια για σπουδές. Ερευνήτρια και οραματίστρια. Βίωσε πολλές εμπειρίες από τον πνευματικό χώρο. Η συνεχής επικοινωνία με πνευματικούς διδασκάλους και αγγελικές ενέργειες, της χάρισε την ιδιότητα (χάρισμα) τα τελευταία χρόνια, μέσω του διαλογισμού να οραματίζεται και να απεικονίζει ζωγραφικά τους ανώτερους εαυτούς των ανθρώπων, ώστε να βοηθηθούν και να συνειδητοποιήσουν τον προορισμό τους. Πρωτοπόρος της πνευματικότητας είναι κανάλι ανώτερης επικοινωνίας με πνευματικούς δασκάλους και πνευματικές ενέργειες. Ειδικεύεται στους τομείς της ανώτερης συνειδητότητας καθώς και σε τομείς εναλλακτικής ενεργειακής θεραπευτικής.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διονύσης Τορτορέλης (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
287
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.709 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση